3 NAJMODERNIJE boje koje trebate nositi ove zime

0

Sa novom sezonom, u prvi plan dolaze i nove nijanse boja, a koje će vam, prije svega, osvježiti stajling, ali i pomoći da izgledate fantastično. Preporučujemo sljedeće tri, jer su pravi hit u svijetu.

Bordo

Koliko god se trudili da je izbjegnete prošle sezone, to je praktično bilo nemoguće. Najbolje od svega – bordo dominacija nastavlja se i ove sezone, a ova divna boja može od sasvim obične kombinacije napraviti fantastičnu. Bez obzira da li se odlučite samo za modne detalje (šal, kapa, torba, rukavice) ili osnovne komade (bluza, košulja, suknja, pantalone pa čak i kaput) u ovoj nijansi, činjenica je da će vaš stajling biti veoma moderan.

 

Tamnozelena

Tamnozelena ili nijansa borovih iglica, skoro pa nikada ne izlazi iz mode. Ona je veoma popularna tokom zime i nekako se ne možemo oteti utisku da je baš stvorena za ovu sezonu. Možete je kombinovati sa svim drugim bojama, a izgledaćete veoma moderno i privlačno. Kaput, zimska jakna, haljina dugih rukava – sve je do vas i vaših afiniteta. Jedino obratite pažnju da ona bude jedina nijansa zelene koja je zastupljena u vašoj kombinaciji.

 

Siva

Siva je veoma zahvalna boja, posebno zbog toga što je neutralna pa je možete kombinovati sa svim drugim bojama i izgledati ultra moderno i privlačno. Da li ste nekada kombinovali sivu i žutu? Ili, možda, sivu i crvenu? Ukoliko niste, počnite već ove sezone, jer je efekat i više nego fantastičan. Nikada nećete pogriješiti ako nabavite kaput u ovoj boji, jer se on smatra klasičnim komadom garderobe i možete ga nositi i nekoliko zima.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info