Dobitnici novembarskih nagrada u igri „Frend plan za novi stan“

0

Kompanija m:tel je početkom novembra 2016. pokrenula veliku nagradnu igru pod nazivom „Frend plan za novi stan“, u okviru koje je za sve Frend korisnike, koji aktiviraju jedan od Frend tarifnih planova, obezbijedila izuzetno vrijedne telefone i stan kao glavnu nagradu.

frend-plan-za-novi-stan

Dobitnici prve četiri sedmične nagrade, telefona Huawei P9 lite su:

  1. Dijana Vuković Glišić iz Banjaluke
  2. Siniša Ilić iz Doboja
  3. Miloš Jevtović iz Istočnog Sarajeva
  4. Miladinka Marjanović iz  Kneževa

Dobitnik prve mjesečne nagrada telefona Huawei P9 je Boris Panić iz Doboja.

Podsjećamo, nagradna igra „Frend plan za novi stan!“ će trajati do 28. februara 2017. godine, kada će biti izvučena glavna nagrada – stan u opštini iz BiH koje bude srećni dobitnik.

Pored glavne nagrade, u toku trajanja nagradne igre, biće dodjeljeno 20 Huawei pametnih telefona. Svake sedmice će biti izvučen dobitnik telefona Huawei P9 Lite, a na kraju svakog mjeseca dobitnik telefona Huawei P9.

Nagradna igra je namijenjena m:tel prepaid, odnosno Frend korisnicima, sa mjestom prebivališta u Bosni i Hercegovini, koji u periodu trajanja igre aktiviraju jedan od četiri Frend tarifna plana. Učešće u ovoj nagradnoj igri je veoma jednostavno – dovoljno je aktivirati jedan od Frend tarifnih planova, Mudri, Moćni, Snalažljivi ili Neumorni Frend, putem servisa Moj meni, pozivom na *100#, čime automatski postajete učesnik nagradne igre.

Više informacija i pravila nagradne igre potražite na m:tel stranici.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info