Nikad bolja prilika za m:tel Open!

0

Za sve one koji žele pojednostaviti svoj život i na jednom mjestu skrasiti usluge mobilne i fiksne telefonije, interneta i IPTV-a, i tom integracijom obezbijediti sebi znatne benefite, kroz bonuse, brojne sadržaje i tehnološke novitete, preporučujemo novu m:tel Open ponudu, s promo pretplatom od 0,99 KM za prva 3 mjeseca korišćenja usluge, te neograničenim korišćenjem Pickbox videoteke – bez naknade u periodu od dvije godine.

Pickbox videoteka nudi različite TV sadržaje koji su dostupni pritiskom na dugme, uz  izbor više hiljada časova programa, koje možete gledati kada i koliko želite, bez prekida reklamama. Pickbox videoteka nudi za svakoga ponešto, a za one najnestrpljivije, tu je rubrika Hotbox sa najnovijim epizodama američkih premijera. Zahvaljujući Open platformi sve sadržaje možete gledati u bilo koje doba dana,  pauzirati ih, premotavati i vraćati na početak.

Među brojnim popularnim sadržajima videoteke izdvajaju se novi naslovi poput futurističkog trilera Incorporated (Čovjek iz korporacije), producentske kuće Matta Damona i Bena Afflecka, čija radnja je smještena u ne tako daleku budućnost u kojoj korporacije imaju neograničenu moć, zatim tu je, dobitnik dva Zlatna Globusa i dva Emmyja, serija Mr Robot (Gospodin Robot ) s pričom o mladom hakeru koji će svojim sposobnostima pokušati promijeniti ekonomski svijet kakav poznajemo, kao i humoristični triler BrainDead (Bez mozga) smješten u haotični svijet politike glavnoga američkog grada gdje je vlada prestala raditi i bube jedu mozgove članova Kongresa.

Podsjećamo, m:tel Open možeš pratiti i u pokretu sa novom Open To Go uslugom, koja omogućava gledanje TV sadržaja na drugom ekranu, putem računara ili tableta ili telefona.

Više informacija možete pronaći na m:tel stranici ili na broju korisničkog servisa: 0800 50 005.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info