Muškarci se plaše žena: 5 stvari zbog kojih bježe glavom bez obzira

0

Ušli ste u novu vezu, sve je bilo bajno, a onda se on odjednom ohladio i, poput leptira, nestao sa prvim zalaskom sunca. Hm, prilično česta pojava. Šta se desilo? Pa, ako ste prerano počeli da pričate o sljedećim stvarima, znajte da ste ga prepali.

Priča o bivšem

muskarci-se-plase-zena_5-stvari-zbog-kojih-bjeze-glavom-bez-obzira
Ova tema će, definitivno, isplivati. I treba. Međutim, ako od samog starta sadašnjem pričate o bivšem, to je i jedan od znakova da ga niste preboljeli. To nije nikome privlačno, a ponajmanje muškarcu s kojim ste trenutno u vezi. Ili se zaustavite na vrijeme ili se vratite bivšem.

Zasnivanje porodice


Da, tako mnogo žena želi da se ostvari na tom nivou i u tome nema ništa loše. Međutim, zašto pričati o djeci s nekim s kim ste tek par mjeseci skupa? Kakvu poruku šaljete? Mnogo je bolje priče tog tipa ostaviti za neko drugo vrijeme, recimo za period kada veza postane ozbiljnija i perspektivnija.

Upoznavanje roditelja


Nigdje nije zapisano da on mora upoznati vaše roditelje već nakon nekoliko izlazaka s vama! Vjerujte, to je stvar koja ga može veoma, veoma zastrašiti.

Kontrolisanje


Neke žene ne mogu pomoći sebi i jednostavno moraju da upravljaju svakom situacijom. Takvo ponašanje odbija muškarce. Ne pokušavajte da mu govorite šta treba da obuče, šta da jede ili kakvu muziku da sluša. Počeli ste da se viđate s njim baš onakvim kakav je i, ako vam se ne sviđa, produžite dalje i tražite boljeg.

Priča o seksualnoj “istoriji”


Ovo je prilično osjetljiva tema. Razgovor na ovu temu može biti neugodan i pojedinim parovima koji su u dugogodišnjim vezama pa, onda, zamislite kako bi postupio muškarac kojem postavljate pitanja o broju seksualnih partnerki već nakon nekoliko izlazaka?

Naravno da ćete ovaj razgovor obaviti u nekom stadiju vaše veze, ali je i dobro da se on “odradi” delikatno. I, naravno, nema potrebe da i vi pričate o broju svojih seksualnih partnera već nakon nekoliko izlazaka. Budite misteriozni. To, uvijek, pali kod muškaraca.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info