Budi moderna: 8 originalnih načina na koje ti šal pomaže da izgledaš još bolje!

0

Ukoliko želite da dodate malo originalnosti i raznovrsnosti u svoj jesenji stajling, onda vam je potreban šal. I osam sjajnih načina na koje ga možete vezati. Evo kako.

Francuski stil


Za Francuskinje se obično kaže kako su kraljice elegancije, a upravo ovaj stil vezivanja šala to i dokazuje: privlačno, elegantno i veoma upečatljivo.

Šal koji elegantno “visi” preko grudi


A ako vam je cilj da dobijete nešto opušteniji stajling, ali koji je i dalje primjeren svim prilikama, ovaj ležerni način vezivanja šala pun je pogodak.

Italijanski čvor


Znate one hladne dane, kada se čini kako se ne možete ugrijati? Upravo ovaj stil se preporučuje tokom takvih dana – pomoći će vam da vam bude ugodno čak i kada je temperatura veoma niska.

Francuski čvor


Ponovo se vraćamo Francuskinjama – ovo je još jedan način da vežete šal, a koji će vam pomoći da dobijete veoma moderan, privlačan i šik stajling.

Pletenica


Možda se čini komplikovano, ali je zapravo veoma jednostavno, da ne pričamo koliko je upečatljivo i privlačno.

Skriveni čvor


Za ultra elegantan stajling, ovo je jedan od najboljih načina da vežete šal: čvor je praktično nevidljiv, a ovaj stil će se veoma dobro uklopiti u bilo koju kombinaciju.

Boemski stil


Jednostavno, a veoma efektno: boemski stil vezivanja šala pomoći će vam da dobijete upečatljiv stajling, bilo da ga nosite u formalnim ili opuštenim prilikama.

Stil za predimenzionirani šal


Tokom hladnih dana, on je uvijek tu – predimenzionirani šal je trend koji veoma rado nosimo, a ovo je samo jedan od privlačnih načina na koje ga možete stilizovati.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info