Dnevni horoskop za 31.10.2016.

0

Ovan

OvanRješavaćete problematiku oko dugova ili nasljedstva i moglo bi biti pozitivnih pomaka. Porodični odnosi prilično će vas iscrpljivati, ali spremni ste podnijeti mnogo toga da bi bližnjima bilo dobro. Budite oprezni s novom simpatijom. Ne trčite u vezu dok se ne raspitate kakva je osoba koja vam se sviđa.

 

Bik

BikUkoliko niste zadovoljni ljubavnim životom, taj osjećaj će se još više pojačati. Uzrok se krije u vašoj preosjetljivosti i prevelikim očekivanjima pa se druga strana povlači pred vama. Nemojte tako ozbiljno pristupati situacijama koje su rješive. Grčem i sumnjama neće ništa postići, osim želučane nervoze i nesanice.

 

Blizanci

BlizanciDobra fizička izdržljivost omogućiće vam da većinu poslova i obaveza privedete kraju. Dirnuće vas uviđajnost kolega ili spontanost kojom će vam okolina izlaziti ususret. Pri tome se nemojte zaboraviti zahvaliti na upućenoj pomoći. Ukoliko obavljate pretrage, mogli biste dobiti novu terapiju koja će poboljšati zdravstvenu situaciju.

 

Rak

RakAko je u planu izlazak s partnerom, uzbuđenje će vas pratiti cijeli dan. Bićete neodlučni kako se obući, ali njegov zadivljen pogled govoriće vam da u izboru niste pogriješili. Ne oklijevajte da zamolite nekoga za uslugu, naročito ako vam je potreban novac. Danas će vam malo toga biti odbijeno ili onemogućeno.

 

Lav

LavMoraćete uložiti više energije i vremena ukoliko želite krenuti ususret ostvarivanju željenih ciljeva. Shvatićete da ste u vremenskoj stisci i da se rokovi približavaju. Ukoliko rješavate stambene probleme ili ulažete u nekretnine, budite oprezni. Dan nije pogodan ni za potpisivanje ugovora, rješavanje pravnih i zakonskih pitanja.

 

Djevica

DjevicaAko iščekujete brži razvoj nedovršene ljubavne priče, budite strpljiviji. Da bi sve uzelo maha, treba malo više vremena. Ukoliko tražite odgovore na neka pitanja, zamolite voljenu osobu da razgovarate o tome. Ako krećete na put, ne žurite do odredišta i izbjegavajte razgovore telefonom dok vam je volan u rukama.

 

Vaga

VagaUkoliko smatrate da je vrijeme za povišicu ili napredovanje, planete podržavaju odvažno djelovanje. Znaćete se nametnuti šarmom i stilom. S novcem postupajte opreznije – mogli biste se preračunati i previše potrošiti. Ne opterećujte se stvarima koje drugima promiču i ne preuzimajte tuđe obaveze.

 

Škorpija

ŠkorpijaMarljivim radom uspijevaćete odraditi zacrtano. Uspješno ćete se izboriti za sebe u situaciji u kojoj vam neko jasno stavlja do znanja da vam nije naklonjen. Dokazaćete da se znate izboriti za ono što vam pripada. Dobićete iskren kompliment na račun svog izgleda od osobe koja vas potajno simpatiše.

 

Strijelac

StrijelacPorašće vam obim obaveza, ali loše ćete se snalaziti s detaljima i lako pogriješiti. Iako će vas psihički umor pratiti od jutra, eliminisaćete ga većim količinama kafe. Partner će vam pokazati da vas voli, ali bi vaše misli mogla zaokupljati treća osoba. Borićete se između razuma i strasti koja vas je potpuno obuzela.

 

Jarac

JaracDiplomatske i komunikacijske vještine osiguravaju vam dobar start u novim poslovnim projektima. Ako ste nadređena osoba, isticaćete se smislom za organizaciju i timsko poslovanje. Dan je odličan za obavljanje obaveza po gradu, kupovinu ili vađenje dokumenata. Sve će proteći bez zastoja i uz ljubaznost osoblja.

 

Vodolija

VodolijaPoslovna previranja biće razlog nervoze. Uočavaćete probleme tamo gdje ih nema, na što će vas i drugi upozoriti. Pridavaćete preveliki značaj ograničavajućim elementima, nauštrb onih koji vam mogu donijeti zadovoljstvo na duže staze. U ljubavi imate više sreće – ne oklijevajte da stupite u kontakt sa simpatijom.

 

Ribe

RibePosvetite pažnju samo prioritetnim obavezama i priuštite sebi kvalitetan odmor kao najbolji način da akumulirate pozitivnu energiju. U ljubavnom životu lagano gubite interesovanje za jednu osobu. Emotivno zatišje ili letargija biće dominantni u vašoj vezi danas. Korigujte ishranu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info