Dnevni horoskop za 29.10.2016.

0

Ovan

OvanVlastitim snagama ćete postići mnogo i nećete posustajati pred teškoćama. Shvatićete šta treba da uradite i na koji način da izađete nakraj s onim što vas opterećuje. Ukoliko krećete na put, predstoji vam ugodno iznenađenje. Moguć je poziv ili posjeta drage osobe iz drugog grada ili inostranstva. Obratite pažnju na snove i predosjećanja!

 

Bik

BikDan će biti intenzivan na društvenom planu. Širićete pozitivnu energiju, tražićete ljude i oni vas. Predstoji vam razgovor o novcu, novim ulaganjima, posuđivanju ili kreditu. Dogovor koji postignete mogao bi biti dugoročno povoljan. Ne zanemarujte partnera. Barem danas imate više vremena pa nadoknadite propušteno.

 

Blizanci

BlizanciNe obazirite se na trenutačna ograničenja, početne neuspjehe ili razilaženje s dojučerašnjim istomišljenicima. Imate razloga biti zadovoljni, a to će i vrijeme pokazati. Ljubomorni ste i nesigurni u partnerova osjećanja. Ako traži više slobode, dajte mu je. Možda ste ga počeli gušiti prevelikim zahtjevima pa popustite malo.

 

Rak

RakOdmorite se od naporne sedmice, pronađite ljude koji vas smiruju i aktivnosti koje vas raduju. Bračni parovi koji prolaze razdoblje krize, pronaći će rješenje za mnoge probleme u razgovoru s prijateljima, rođacima ili roditeljima. Uz njihove savjete i problemi će biti manji. Ukoliko odlazit na put, vodite računa o novcu i dokumentima.

 

Lav

LavIako povremeno nailazite na objektivne okolnosti koje usporavaju izvršenje planova, nemate razloga za nezadovoljstvo. Najveća prepreka zapravo se nalazi u vašoj glavi, na što će vam partner s pravom ukazati. Zanimljivi razgovori i susreti u gradu obilježiće dobar dio dana mlađih lavova.

 

Djevica

DjevicaAko krećete u kupovinu, poći će vam za rukom da pronađete kvalitetne proizvode po znatno nižim cijenama. Oni u braku rješavaće partnerove probleme, pomagati starijima u kućnim poslovima ili savjetovati prijatelje. Ostavite vremena i za odmor. U posljednje vrijeme previše ugađate drugima.

 

Vaga

VagaPartner bi se mogao osjećati zanemarenim i opterećen obavezama. Imate sve manje vremena za zajedničke intimne trenutke, a to drugoj strani nedostaje. Pokušajte naći vrijeme samo za vas dvoje. Posvetite dan poslovima koje ne stignete obaviti tokom sedmice. Operite automobil, popravite sitne kvarove po kući ili sredite dvorište.

 

Škorpija

ŠkorpijaJavno ćete izraziti svoje mišljenje o svemu što vas okružuje pa vaša nepromišljenost može uvrijediti blisku osobu. Ako je i sama tvrdoglava, očekujte zahlađenje odnosa ili prekid komunikacije. Provjeravajte ono što radite, u stanju nemira moguće će su greške, čak i sitnije ozljede. Razmislite o načinima uštede novca i vremena!

 

Strijelac

StrijelacKomunikacija s partnerom neće biti na zavidnom nivou. Previše ćete insistirati na ispravnosti svojih postupaka, ne misleći pri tome da možda niste u pravu. Nemojte nasjedati na situacije u koje nemate potpuni uvid i vodite računa da o svojoj intimni ne pričate pred drugima! Krenite ranije na spavanje, treba vam odmora.

 

Jarac

JaracIscrpljivaće vas brojne društvene obaveze ili blizina pojedinih ljudi. Nećete se moći opustiti, često ćete šutke trpiti kako druge ne biste povrijedili. Budite oprezni s novcem, informacijama i tuđim tajnama. Vaše skrivene simpatije prema osobi iz kruga prijatelja neće promaknuti partneru, što može biti povod za svađu.

 

Vodolija

VodolijaUnutrašnja snaga i smirenost najprije će vam omogućiti da se dobro osjećate sami sa sobom, a zatim da bez teškoća uspijevate u onome što ste naumili. Sreću zbog romanse s osobom koju svakodnevno susrećete željećete podijeliti sa svima, ali bolje je da je prešutite. Povjerite se onima za koje znate da neće odmah razglasiti.

 

Ribe

RibePotreba za drugačijim iskustvima i novim izazovima mogla bi vas skrenuti na stranputicu. Ako već niste sigurni šta želite, budite sigurni u ono što ne želite. Moguće nesporazume u odnosu s partnerom i članovima porodice rješavajte hladne glave. Prije nego im kažete sve što vas ljuti, otiđite na kafu s prijateljem da vas smiri.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info