Dnevni horoskop za 28.10.2016.

0

Ovan

OvanVaša sumnjičavost u ljubav i vjernost partnera je pretjerana. Savjeti prijatelja će vam pomoći da smjestite svoj problem u perspektivu, ali odluke morate donositi sami! Borićete se za svoja prava i suprotstavljati pojedincima koji prijete vašem miru. Nećete više šutiti i zataškavati probleme. Jasno i glasno izražavaćete svoje mišljenje.

 

Bik

BikNećete dopustiti da vas razočarenja ili prepreke obeshrabre. Kada odredite ciljeve i prioritete, biće vam lakše. Imaćete premalo vremena za sve ono što želite obaviti i ono što drugi očekuju od vas. U večernjim satima biće vam prijeko potreban odmor. Dan je odličan za one koji žele reći “Ne” lošim navikama i početi zdravije živjeti.

 

Blizanci

BlizanciUspjećete u poduhvatima usmjerenim na ličnu promociju. Okolina će vaše akcije popratiti s odobravanjem. Predstavite svoje ideje na poslu i nazovite osobu koja vam se sviđa. Mjesec u znaku Vage obasjava polje ljubavnih odnosa pa na toj relaciji danas možete doživjeti uspjeh i ugodne, romantične trenutke.

 

Rak

RakSuzdržanost će biti najbolji način zaštite od dosadnih i napornih ljudi. Mnogi će vam ići na živce, sve će vam smetati i željećete malo mira. Možda ste samo zasićeni poslom, obavezama ili situacijom u kući. Ukućani će vam mnogo toga zamjeriti. Mogli biste razmišljati o osiguranju doma u nekom od osiguravajućih društava.

 

Lav

LavKontakti s rođacima postaće intenzivniji. Mogao bi vas posjetiti neko ko je na proputovanju ili vas pozvati u posjetu u svoj grad ili stranu zemlju. Nemojte insistirati ako ste se uvjerili da u nekom projektu nailazite na stalan otpor. Pametnije je taj posao, za sada, odgoditi i pričekati bolje uslove za realizaciju. Budite strpljiviji!

 

Djevica

DjevicaBolje ćete se snalaziti u individualnim poslovima u kojima ćete biti prepušteni sami sebi, dok će timski rad nametati ograničenja i zahtijevati od vas neželjena prilagođavanja. Moguće je da ćete doći u dodir s tuđim novcem, raspolagati imovinom drugih ili koristiti pogodne okolnosti. Neki će dobiti lijep poklon ili će sami nekome pokloniti nešto.

 

Vaga

VagaSve je na vašoj strani, ali ćete se za uspjeh morati malo pomučiti i sami. Ako nešto želite, preuzmite inicijativu kako bi to i ostvarili. Ne dopustite da vas obeshrabre podmetanja sa strane. Završite projekt koji ste započeli, ostvarite ideje o kojima razmišljate.

 

Škorpija

ŠkorpijaOsjetićete umor, sve intenzivniju potrebu za samoćom i udaljavanjem od ljudi koji vas guše svojom ličnošću. Moraćete paziti kako komunicirate s bližnjima. Iscrpiće vas neredovna ishrana, sklonost porocima i brz način života. Moguć je veći dotok novaca na vaš bankovni račun, ali i troškovi će se povećati pa pripazite.

 

Strijelac

StrijelacSpretno i brzo ispunjavaćete radne zadatke. Izvući ćete korist iz jednog razgovora, baš u trenutku kada zaključite da je sve krenulo nizbrdo. Slobodnima bi se moglo dogoditi i nešto više od nagovještaja i flerta, posebno ako su već uspostavili prijateljski kontakt sa simpatijom. Inicirajte susret, nemojte toliko biti neodlučni.

 

Jarac

JaracNe budite grubi sa saradnicima ili strankama. Ništa ne prepuštajte slučajnosti, provjerite šta potpisujete i s kim ulazite u suradnju. Pasivnost će biti razlog vaših negativnih misli. Pokušajte nešto promijeniti; počnite da se više bavite sportom ili hobijima koje ste zanemarili. Okružite se ljudima s kojima volite razgovarati.

 

Vodolija

VodolijaJasan cilj i pomno osmišljena strategija djelovanja obilježiće vaše akcije. Bilo da se radi o ljubavnom ili poslovnom životu, znaćete šta želite i kako to postići. Razmišljaćete o razmještaju ili kupovini namještaja radi estetike ili funkcionalnosti prostora. Pri tome će doći do izražaja sukob volje i karakterne razlike ukućana.

 

Ribe

RibeViše ćete se truditi kako biste pronašli čvrsto uporište i riješili probleme iz prošlosti. Mogli biste pokazati nemarnost u praktičnim pitanjima i lakomisleno raspolagati novcem. Izbjegnite svađe s pojedincima na radnom mjestu, a naročito s nadređenima. Čuvajte se nesmotrenosti i brzopletosti.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info