Seksi snovi: Evo šta oni zaista znače

0

Je li vam se ikada desilo da se probudite ujutro i da ste pomalo zbunjeni zbog seksualnog sna koji ste imali?

Prije nego što prebrzo donesete bilo kakav zaključak (kao, na primjer, da je to znak da treba da se razvedete), psiholozi smatraju da nešto treba da znate: vaši seksualni snovi nemaju nikakve veze sa samim seksom. Evo šta oni zapravo znače.

Varanje supruga

seksi-snovi_evo-sta-oni-zaista-znace
San kao ovaj najčešće ukazuje na nedostatak povjerenja, ali ne u braku. To znači da osoba koja sanja ovaj san gubi vjeru u svoju privlačnost i da doživljava nešto usljed čega ima manje samopouzdanja i vjere u sebe. Takođe, to može značiti da tražite previše odobravanja od osoba koje vas okružuju.

Seks sa osobom bez lica


Lice simbolizuje identitet pa, ukoliko sanjate da imate seks sa osobom bez lica, to znači da se konstantno spotičete na javi te da se ne snalazite baš najbolje sa izazovima s kojima se često suočavate. Drugim riječima, ovo je poziv da se pobliže osvrnete na detalje i situacije koji vas sputavaju u životu, kako biste mogli da se suočite s njima što prije.

Seks sa najboljim prijateljem


Ovakvi snovi se javljaju kada kod prijatelja postoji određena osobina ličnosti kojoj se istinski divite.

Seks sa kolegom kojeg ne podnosite


Ukratko, nevjerovatno ste ljubomorni na vještine i talente koje pomenuta osoba ima u poslu i frustrirani ste što je ona tako izvrsna u tome, a vi niste.

Seks sa poznatom lićnošću


Pored mogućnosti da fantazirate da zaista imate seks sa zgodnom poznatom ličnošću, ovakvi snovi najčešće signaliziraju da ste – poput te poznate ličnosti – zaista dobri u nečemu i da imate sposobnost da iz toga izvučete najveći mogući maksimum. Blago vama. I blago toj poznatoj ličnosti.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info