Dnevni horoskop za 27.10.2016.

0

Ovan

OvanDanas biste mogli imati iznenadni nalet sreće. Neki prijatelji će vam pomoći u ostvarenju cilja na način na koji niste očekivali. Sve će se početi odvijati na način na koji će vam odgovarati. Dosta vremena ćete provesti u druženju s dragim osobama. Ovo će biti vrlo ugodan dan za vas.

 

Bik

BikDanas ćete imati neodoljivu želju da pobjegnete od svakodnevnih obaveza, posebno onih poslovnih. Možda ćete razmišljati o pokretanju vlastitog posla koji će vam davati više slobode nego inače. Ako o tome stvarno razmišljate, danas je odličan dan za pokretanje vezanih aktivnosti. Imate više mogućnosti nego mislite.

 

Blizanci

BlizanciMogući su neplanirani troškovi vezani za dom i ukućane, ali i oni poput plaćanja kazne za parkiranje, kamata zbog nepodmirenih računa i slično. Partner će vas iznenaditi svojim nemirom i pokretljivošću. Činiće vam se da su mu svi bitniji od vas, a njegovi prozirni izgovori za neispunjena obećanja ići će vam na živce.

 

Rak

RakOdlično ćete se snalaziti u novim situacijama. Neki među vama širiće se na nova poslovna područja, dok će drugi tražiti izazove u putovanjima ili učenju. Dan je odličan za rad na sebi, razmišljanje o problemima i pokušajima da ih riješite. Šta god da vas mučilo, intuitivno ćete pronalaziti načina da sebi i drugima olakšate život.

 

Lav

LavImate prilike za početak obećavajuće veze, ali druga strana očekuje od vas više inicijative. Neka vas to ne odbije – poigrajte se malo sa zavođenjem. Razmatraćete kako namaknuti dovoljno novca za novi namještaj ili neko drugo ulaganje u kuću. Mogli biste razmišljati o kratkoročnom kreditu.

 

Djevica

DjevicaLjubavni život odvijaće se pod naletom snažne privlačnosti i strasti. Neko će vam se svidjeti pa vam ta osoba danima neće izlaziti iz glave. Da su osjećanja obostrana, mogli biste ubrzo spoznati, jer će druga strana preuzeti inicijativu i pozvati vas na sastanak. Ako ste vezani brakom, bićete zaokupljeni produbljivanjem svog odnosa.

 

Vaga

VagaGlasine koje ćete čuti o sebi izbaciće vas iz takta. Nemojte se s takvima raspravljati, jer se radi o tuđoj zavisti. Tražićete priliku da se istaknete i nametnete, ali nije pravi trenutak za to. Odložite važnije poslovne kontakte i odluke za iduću sedmicu. Tada ćete imati više energije, a i okolnosti će vam ići u prilog.

 

Škorpija

ŠkorpijaNešto bi se moglo munjevito odigrati, bilo da je to željeno zaposlenje, odlazak na značajan put ili uspješno ulaganje. Ako ste u braku ili imate vezu, potrudite se da podignete vaš odnos na viši nivo i pretvoriti je u nešto više od pritiska odgovornosti. Energiju nemojte trošiti na svađe nego na ljubav i nježnosti.

 

Strijelac

StrijelacNe zatvarajte oči pred problemima, jer samo odugovlačite ono što ionako morate riješiti. Poboljšajte odnose na poslu, a najprije s bračnim partnerom. Zaboravili ste na opuštenost i zabavu – nemojte dopustiti da problemi potpuno zagospodare vašim životom. Probudite u sebi svoj dobro poznati prkos i nasmijte se.

 

Jarac

JaracUčenje, studiranje i sve zahtjevnije intelektualne aktivnosti ići će kao podmazane. Mogli biste nekoga zadiviti svojim znanjem i tako još jednom potvrditi svoju stručnost. Nije isključeno da se zateknete u društvu osobe koju krasi posebna životna filozofija. Razgovor s njom mogao bi bitno uticati na promjenu vaših svjetonazora.

 

Vodolija

VodolijaViše ćete se baviti sobom. Previše ćete se opterećivati brigama ili razgovarati s nesimpatičnim ljudima. Tuđi problemi loše će djelovati na vas, kvareći vam raspoloženje. Mogli biste naići na nekoga ko neće razumjeti zašto ne želite vezu s njim pa biste mogli imati problema. Najbolje je ne upuštati se u podrobna objašnjenja.

 

Ribe

RibeBićete zasićeni neprekidno istim licima i pričama. Nećete se miriti prosječnošću, nego tražiti promjenu te težiti višim interesima i ciljevima. Ipak, moraćete nešto srušiti da biste ponovno gradili. Partnerski i drugi odnosi biće na iskušenju, a nedostajaće vam strpljivosti i smisla za saradnju i ustupke.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info