Dnevni horoskop za 26.10.2016.

0

Ovan

OvanIako će vaše aktivnosti biti u većoj mjeri usmjerene na posao, novac i obrazovanje, to ne znači da nećete razmišljati i o ljubavi. Upravo suprotno – mogli biste donijeti važne ljubavne odluke. Osjećaćete da je kucnuo trenutak da riješite problematične situacije, raščistite odnose s nekim ljudima i postavite temelje za predstojeće dane.

 

Bik

BikBračni odnosi su stabilni, iako će vas poslovne obaveze odvlačiti od porodice. Pokušajte se organizovati ili na neki drugi način nadoknaditi izgubljeno vrijeme. Samci, uvijek budite dotjerani, jer se nikad ne zna kada i gdje nekog možete sresti. Mogli biste se iznenaditi novom ljubavnom vatrom koju ćete osjetiti prema nekom.

 

Blizanci

BlizanciPorodični odnosi su na prvom mjestu. Većina vas stjerana je u ćošak situacijom koja nije lako rješiva, ali to vas neće spriječiti da budete tvrdoglavi. Okrenite svoje mane u prednosti – ukućani od vas očekuju da budete inicijator promjena. Preuzmite odgovornost. Zbog pojačane razdražljivosti mogli biste se posvađati s kolegom na poslu.

 

Rak

RakAko u ljubavnom životu bude bilo neugodnosti, imaćete snage da povećanim optimizmom i samopouzdanjem sve okrenete u svoju korist. Zato ne odustajte pred prvom većom preprekom. Mnoge stvari koje su visile u vazduhu će se prizemljiti i ponuditi vam mogućnost izbora. Recite partneru sve što vas tišti i što vam smeta.

 

Lav

LavPojavljuju se nove mogućnosti na finansijskom planu pa iskoristite priliku za zaradu ili učvršćivanje poslovnog položaja. Iskažite svoju vrijednost, potrudite se oko isplativog posla. Ne sanjajte o proširenju nego iskoristite prednosti onoga što imate i provjerite jeste li upotrijebili sve mogućnosti.

 

Djevica

DjevicaPoslovne okolnosti ići će vam naruku, a šefovi biti zadovoljni vašim učincima. Bićete u stalnom pokretu, žuriti na sastanke i spretno, iako ne i bez teškoća, savladavati obaveze. Mjesec u znaku vodi vas u ljubavne pobjede, ali vas u istinskom prepoznavanju sreće sprečava da budete sumnjičavi. Oprez je u svemu dobrodošao, ali nemojte pretjerivati.

 

Vaga

VagaMože vam se činiti da partner i vi vodite svoje živote zasebno i da se nikako ne možete naći na pola puta. Samo iskrenošću i otvorenim stavom možete doprijeti do srži bračnih problema. Nemojte šutiti i povlačiti se u sebe, jer će vas partner pogrešno shvatiti. Ako imate tajnu ljubavnu vezu, pobrinite se za diskreciju.

 

Škorpija

ŠkorpijaNešto bi se moglo munjevito odigrati, bilo da je to željeno zaposlenje, odlazak na značajan put ili uspješno ulaganje. Ako ste u braku ili imate vezu, potrudite se da podignete vaš odnos na viši nivo i pretvorite ga u nešto više od pritiska odgovornosti. Energiju nemojte trošiti na svađe nego na ljubav i nježnosti.

 

Strijelac

StrijelacTeško vam je realno sagledati saradnike, ali čvrsti ste i odlučni. Energično ćete se suprotstaviti svima koji vas napadaju. Teškoće u najbližem okruženju razbiće vam neke iluzije. Igrajte na sigurno, budite uporni u stvarima koje vas jačaju. Ukoliko potpisujete dokumente ili ulazite u parnice, dva puta provjerite šta vam je činiti.

 

Jarac

JaracPlanete nagovještavaju porast optimizma i novih društvenih sadržaja. Živnućete, više izlaziti među ljude i širiti optimizam. Iskoristite svoju novu energiju za pomake na profesionalnom planu. Učenje stranih jezika, polaganje ispita i putovanje relacije su koje vam donose uspjeh. Mogli biste doći u posjed zanimljive literature i knjiga.

 

Vodolija

VodolijaPlanete vas uvode u dane emocionalnog ispunjenja pa čak i ushićenja. Iako će vam, s vremena na vrijeme, planete mrsiti konce podsjećajući vas na neke trenutke iz prošlosti, ne dajte se zbuniti. Što prije svedete račune nedavnih ljubavnih promašaja, prije ćete zbaciti teret s leđa i naći se u novom, srećnijem ljubavnom zagrljaju.

 

Ribe

RibeStavite naglasak na odnos s partnerom, jer postoje manje prepreke koje morate prebroditi. Vaše želje neće biti u skladu s težnjama druge strane, ali izvjesno je da ćete idućih dana više pregovarati i privesti kraju dotrajale odnose i istodobno ulaziti u nove. Zdravlje vam je osjetljivo – posjetom doktoru spriječite da tegobe uzmu maha.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info