Dnevni horoskop za 22.10.2016.

0

Ovan

OvanPartner će vam predložiti ideje za uređenje stambenog prostora, ali smatraćete da niste dovoljno finansijski jaki da podnesete troškove. Nećete se moći dogovoriti pa sve lako može prerasti u svađu. Samci, osoba u koju ste zaljubljeni nije najiskrenija prema vama. Pustite da vrijeme pokaže je li to tako.

 

Bik

BikImaćete mnogo obaveza prema starijem članu porodice, a i najmlađi članovi će tražiti da im posvetite dio vremena. Ukoliko budete dobro organizovali svoje vrijeme, uspjećete udovoljiti i sebi i njima. Ako ste imali nategnut odnos s bratom ili sestrom, spojiće vas veseo događaj ili situacija koju ćete morati rješavati zajedničkim snagama.

 

Blizanci

BlizanciDanas se trebate držati plana i programa vrlo disciplinovano. Usporite malo ritam i razmislite o posljedicama svojih djela. Vrijeme je da se skoncentrišete na bitno i prilagodite plan tom cilju. Oko vas je nemir pa ćete htjeti da skačete s jedne na drugu stvar. Kontrolišite se!

 

Rak

RakRazmotrićete prirodu ljubavnih zbivanja s više razuma, a manje strasti. Neka zbivanja će vam izgledati potpuno drugačije nego prije. Mogli biste donijeti brzoplete odluke ili se čuditi nad vlastitim reakcijama. Ali, sve će to biti zbog Mjeseca u znaku koji će se poigravati s vašim raspoloženjem, čineći vas pomalo neopreznima.

 

Lav

LavUkoliko osjetite potrebu za bijegom od stvarnosti, pokušajte pronaći neki sadržaj koji će vas opustiti i odvojiti od zahtjevnih ukućana. Budite diskretni u iskazivanju osjećanja osobi koja vam se sviđa. Bićete zanimljiviji ako namjerno odgodite izlazak i ne budete baš uvijek dostupni. Ipak, u tome treba znati pronaći pravu mjeru.

 

Djevica

DjevicaPosjedujete više energije i motivacije nego obično pa možete dostići gotovo sve što sebi zadate. Krenite po uspjeh. Ljubav i prijateljstvo preuzimaju centralno mjesto u vašem životu i spajaju se u odnos novog značenja. I vi i osoba koja vam se sviđa zatečeni ste tom situacijom, ali i dubinom osjećanja.

 

Vaga

VagaNe zanemarujte društveni život, jer je bitan za vašu psihičku ravnotežu. Imaćete intenzivnije kontakte sa starijim članovima porodice. Možda ćete se zainteresovati za proučavanje porodičnog stabla, raspravljati o doživljajima iz prošlosti ili više njegovati porodičnu tradiciju. Oprez pri rukovanju oštrim predmetima!

 

Škorpija

ŠkorpijaOstavljaćete lijep utisak na pripadnike suprotnog pola i toga ćete biti svjesni. Mogli biste se zaljubiti, privući pažnju osobe koju posmatrate izdaleka ili obnoviti staru vezu. Neki će čuti lijepe vijesti. Pokušajte pronaći ravnotežu između planiranja i akcije. Jednostavno, morate se pokrenuti pod svaku cijenu.

 

Strijelac

StrijelacOdlučite kako ćete provesti slobodno vrijeme. Obnovite davno zaboravljeni hobi ili više vremena posvetite ljudima koje ste zapostavili. Promijenite rutinu, krenite na ples, vježbajte jogu, učinite bilo šta, samo neka vam se tijelo počne kretati na nov način.

 

Jarac

JaracDrugi će njuškati po vašem privatnom životu i neprestano vas propitkivati kako bi saznali šta planirate ili o čemu razmišljate. Poželjećete malo mira i tišine, ali toga danas neće biti. Najviše će vam smetati osjećaj da su se ljudi oko vas promijenili i da nema dovoljno topline i saosjećajnosti u međuljudskim odnosima.

 

Vodolija

VodolijaPrepustićete se toplom ugođaju porodičnog okruženja. Razmišljaćete o mogućnostima renoviranja ili dekorisanja doma. Ne pretjerujte s troškovima, makar se radilo i o neodoljivim stvarima. Susreti s prijateljima donose vam smijeh i opuštanje, a nova poznanstva zanimljiva iskustva. Nikako nemojte ostati kod kuće!

 

Ribe

RibePromijenite svakodnevnu rutinu, dajte sebi malo više vremena – nećete nikome učiniti uslugu time što svoje vlastite potrebe stavljate na drugo mjesto. Razotkrićete svoju dušu voljenoj osobi i spremnije progovarati o stvarima koje ste držali samo za sebe. Otvoreno ćete izreći šta vas muči i time odnos postaviti na čvršće temelje.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info