Dnevni horoskop za 21.10.2016.

0

Ovan

OvanDanas ćete rijetko biti sami ili nezaposleni. Ubrzani poslovni ritam će se smjenjivati sa porastom društvenih obaveza, pa ćete imati malo vremena za razmišljanje o sebi ili svojim željama. Odnosi s roditeljima biće napeti, ali sasvim je izvjesno da ćete pronaći zajednički jezik.

 

Bik

BikDanas ste jako vrijedni i odlično raspoloženi. Dan je kao stvoren za odlazak na kraći put. Mogući su problemi sa zdravljem. Nemate dovoljno energije i nemojte da se preforsirate na poslu.

 

Blizanci

BlizanciObavljaćete nekoliko poslova u isto vrijeme ili u žurbi dovršavati ono što ste započeli. Strpljivo izdržite sve izazove kojima ste izloženi i uspjeh će doći sam po sebi. U ljubavi vam nedostaje više tolerancije. Previše ste nepopustljivi prema partneru. Smirite strasti i izbjegavajte svađe, jer ćete nepotrebno ugroziti mir u svom braku ili vezi.

 

Rak

RakLako ćete obavljati svoje obaveze i sa žarom prionuti na posao. Maštovitost i susretljivost pomoći će vam u ostvarenju ciljeva. Ostavite po strani površna poznanstva i više pažnje posvetite bliskim prijateljima. Ugodno će vas iznenaditi njihova reakcija. Oni koji danas polažu ispit, mogli bi ostvariti odlične rezultate.

 

Lav

LavNedostajaće vam energije za ostvarenje planiranih aktivnosti. Da biste udovoljili drugima ili održali obećanje, mogli biste se prihvatiti posla ili nečeg što će vas dovesti u frku s vremenom. Nemojte ignorisati znakove koje vam šalje vlastiti organizam. Konzumirajte dovoljno tekčnosti, odmarajte i obezbijedite sebi dovoljno sna.

 

Djevica

DjevicaPlanovi će ići onako kako ste zamislili pa ćete opušteno rješavati problematične situacije. Moguća je poslovna saradnja koja će vam donijeti finansijsku dobit. Danas ćete dobiti mnoštvo komplimenata i mnogi će tražiti vaše društvo, a i ljubavni život će procvjetati zahvaljujući partnerovim naporima.

 

Vaga

VagaDanas nećete imati vremena za odmor. Čak i kad privedete kraju započeti posao, doći će nove obaveze. Nedostajaće vam podrška pravih prijatelja, ali će vam zato ukućani pružati podršku. U popodnevnim satima vaše raspoloženje će se bitno popraviti. Čak i ako niste planirali, veče biste mogli provesti u ugodnom društvu.

 

Škorpija

ŠkorpijaBićete veoma zadovoljni kako se stvari razvijaju na poslovnom planu. Kolegama će biti jasno da na vas mogu računati i da vam polazi za rukom i ono što drugi nisu u stanju svladati. Bračni parovi koji prolaze razdoblje krize, pronaći će rješenje za probleme. Samci, nikako nemojte ostati kod kuće. Izlazak vam donosi uzbuđenje i pozitivni preokret!

 

Strijelac

StrijelacBudite oprezni u svemu što se tiče posla, svakodnevnih dužnosti i zdravstvenog stanja. Koliko god biste željeli ignorisati stvari koje vam se ne sviđaju, one će se stalno pojavljivati i podsjećati vas da su tu. Umor i prolazni problemi znak su da se trebate okrenuti zdravijem načinu života.

 

Jarac

JaracNe budite nestrpljivi i okrenite se aktivnostima koje će vas usrećiti, kao što su odnosi s djecom i partnerom. Ukoliko idete na put, pazite da ne zakasnite zato što ste zagubili neke vama važne stvari. Ako osjetite umor, izbjegavajte ljude koji bi vas mogli dodatno iscrpiti. Jedan razgovor riješiće neke ljubavne nedoumice.

 

Vodolija

VodolijaMoguće je rješavanje imovinskog stanja, nekretnina ili stanovanja. Ne dopustite da pojedinci utiču na vaše odluke, najbolje je da sami rješavate svoje probleme. Partner je previše zauzet što bi vas moglo udaljiti, ali veoma lako ćete ponovo uspostaviti ravnotežu u odnosu.

 

Ribe

RibeDan je kao stvoren za prikupljanje informacija, odnose s javnošću i komunikacije uopšte. Ako maštate o povratku staroj ljubavi, danas biste mogli ostvariti želju. Onima u braku lako će poći za rukom da prijeđu preko partnerovih postupaka bez veće nervoze. Postoji mogućnost da negdje otputujete ili da vam neko dođe u goste.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info