Čuvajmo prirodu uz elektronski račun

0

Uključite uslugu „Račun na mail“, zaštitite prirodu i uštedite vrijeme

Da li ste znali da se od jednog drveta starog 15-20 godina proizvede celuloze potrebno samo za oko 2000 papirnih računa? Izračunajte koliko računa dobijate mjesečno i koliki je to broj posječenih stabala u toku godine, u toku decenije, u toku vašeg života….Pomnožite to samo sa brojem stanovnika u vašem gradu i dobićete zastrašujući podatak. A da li vi možete nešto da učinite? Naravno da možete.

Mijenjajte svoje navike, pridružite se milionima ljudi koji su već odlučili da prave promjene, čineći male korake.  Za početak,  m:tel vam nudi saradnju da zajedničkim snagama budemo dio tima koji se brine o prirodi i da zajednički smanjimo potrošnju papira za slanje računa.

Svoju dosadašnju naviku da račune za telekomunikacione usluge dobijate u poštanskom sandučiću, zamijenite novom, modernijom i boljom. Uključite uslugu “Račun na mail” i račune dobijajte online, putem svoje e-mail adrese.

Ovim korakom, ne samo da ćete zaštititi prirodu, već ćete sebi osigurati bezbjednost, dostupnost i maksimalnu uštedu vremena.

Elektronski račun vam pruža brojne prednosti u odnosu na klasičnu poštu. Između ostalog, svoj račun dobijaćete u kraćem vremenu bez obzira gdje se nalazite, račun uvijek možete pregledati i na vrijeme platiti, sve dobijene račune možete spremiti u kompjuterske foldere umjesto u ladice ormara i povećati sigurnosti svojih podataka.

Uslugu „Račun na mail“ možete aktivirati u bilo kojem m:tel prodajnom mjestu ili putem Moj m:tel portala. Uz ovu uslugu, na prodajnom mjestu, možete zatražiti i dodatnu uslugu „Moj račun“ koja će vam omogućiti besplatan ispis odlaznog saobraćaja za postpaid usluge fiksne i mobilne mreže (listing).

A, kako biste još više uštedjeli svoje dragocjeno vrijeme i zaboravili na čekanje u redovima, preporučujemo vam da odaberete uslugu trajnog naloga u vašoj banci ili aplikaciju m:pay.

Za više informacija pozovite 066 10 10 10 ili posjetite m:tel stranicu.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info