Dnevni horoskop za 17.10.2016.

0

Ovan

OvanDobar Mjesečev uticaj podstaknuće vas da istražujete, sklapate partnerstva ili pronalazite poslove koji će vam omogućiti dobru zaradu. Izvrsno ćete se snalaziti u stresnim situacijama, a vaši prijedlozi će biti objeručke prihvaćeni. Uživaćete u neformalnim razgovorima, susretima sa starim znancima i u ispijanju kafa.

 

Bik

BikOsjetićete ljubavni zanos, a ugodna romantična zbivanja nastaviće se i idućih dana. Ako ste u dugoj vezi, oboje ćete jedno drugome pružiti ono što drugoj strani treba. Ambicije ćete ostvarivati znatno lakše nego do sada. Ususret će vam izlaziti i ljudi za koje ste mislili da vas ne simpatišu.

 

Blizanci

BlizanciNaučite sarađivati s ljudima oko sebe, slušajte šta govore. Mogući su nesporazumi, ali s vašom lukavošću uspjećete smiriti tenzije. Izađite iz životne rutine i omogućite sebi nove sadržaje: putovanja, čitanje knjiga, kurseve ili neku tehniku meditacije. Probleme koje imate u privatnom životu najbolje je riješiti unutar četiri zida.

 

Rak

RakBez ikakve muke rješavaćete bračne trzavice i osvajati simpatije. Ako ste u vezi na daljinu, mogli biste doživjeti osjećaj uzvraćene ljubavi. Kolege i poslovni partneri tražiće od vas savjete ili rješenja za problematične situacije, što vam neće nimalo teško pasti. Pokretaće vas entuzijazam, a oslanjaćete se i na iskustvo.

 

Lav

LavBićete podložni stresu i nerviranju pa ćete teško izlaziti na kraj s obavezama i dužnostima. Zbog posla ćete biti više nego inače razdvojeni od partnera. To će vam dobro doći da shvatite postoji li još iskrena ljubav između vas dvoje. Ipak, spriječite da vam poslovne brige poremete privatne odnose.

 

Djevica

DjevicaBićete puni energije, ali zbog drugih moraćete malo usporiti ritam. Povoljni planetarni uticaji podstiču vas na bavljenje sportom, stranim jezicima i svime što vam može nadograditi znanje. Vaše sposobnosti su neupitne, a to će vam neko i dati do znanja. Razmišljajte dugoročno, naročito ako je ljubav u pitanju.

 

Vaga

VagaČini se kako je vaša emocionalna strana u sukobu s nekim vašim djelima. Idete kroz dan radeći ono što ste zacrtali, ali srce vam nije zadovoljno time. Ne pitajte zašto. U zadnje vrijeme ste previše radili i razmišljali. Došlo je vrijeme kad se jednostavno morate malo povući i odmoriti.

 

Škorpija

ŠkorpijaKoličina posla sprečavaće vas da se opustite. Stalna, potisnuta napetost uticaće na sva životna područja. Uzmite sebi vremena da razmislite gdje ste i kuda želite ići. Ne dopustite pritiske s bilo koje strane. Razmišljaćete o zajedničkom životu s partnerom, o mjestu gdje ćete živjeti i o obavezama koje će vam zajednički život donijeti.

 

Strijelac

StrijelacAko se bavite sportom, izbjegavajte velike fizičke napore i više se odmarajte. Osjetićete zasićenje poslom koji vam ne pruža priliku za napredak i razvoj u bilo kojem pogledu. Mogli biste prigovarati šefu i pobuniti se ako vam dodijeli zaduženja i poslove koje prije niste obavljali.

 

Jarac

JaracRomantični ste pa ćete maštati o dubljem vezivanju ili zajedničkom životu s partnerom. Partner je spreman pratiti vaše potrebe i želje te vas podržati u svim odlukama. Radni zadaci bliski marketingu, promociji, pravnim i socijalnim poslovima odvijaće se bez zastoja. Kolege će se oslanjati na vašu logiku i pronicljivost.

 

Vodolija

VodolijaOpterećeni ste i osjetljivi. Učinite nešto što će vam izbaciti negativnu energiju, možda izlazak s prijateljima ili bavljenje sportskim aktivnostima. Ako naumite da nešto obavite, recimo u nekoj od administrativnih ili finansijskih ustanova, mogli biste imati kontakte s mrzovoljnim osobljem. Izbjegavajte zajedljive komentare.

 

Ribe

RibeDanas je odličan dan da se oslobodite veze koja vas je mučila i koja nema više smisla. Prekid nikada nije lagan, ali učinite to! Ne volite nikoga povrijediti, ali nema smisla da vi patite i ne pokušavate izvaditi trn koji vas bode. Na kraju, samo vi patite. Recite sve što vam je na srcu i hrabro u nove pobjede!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info