Ne propustite “Теslin vremeplov”

0

Kompanija m:tel poklanja jedinstvenu 4D projekciju o životu genija

U skladu sa svojom riješenošću da posluje društveno, a podovodm obilježavanja 160 godina od rođenja velikog naučnika Nikole Tesle, kompanija m:tel će omogućiti održavanje multimedijalnog umjetničkog spektakla pod nazivom „Teslin vremeplov“.

Riječ je o najsavremenijoj digitalnoj 4D tehnologiji projekcije, zahvaljujući kojoj se na otvorenom prostoru, na nesvakidašnji način prikazuju život i djelo jednog od najvećeg svjetskih naučnika, značaj njegovih otkrića, kao i njegove vizionarske i filantropske misli.

teslin-vremeplov_mtel_4dKako bi što više građana uživalo u ovoj jedinstvenoj biografskoj priči, projekcije će se održati tri dana na fasadi Kulturnog centra Banski dvor u Banjaluci i to 14, 15. i 16. oktobra 2016. godine u periodu od 20 do 22 časa.

„Теslin vremeplov“ je već održan u Srbiji i Crnoj Gori, a svi koji su imali priliku da ga vide su sa oduševljenjem prihvatili ovaj multimedijalni spektakl, koji na najsavremeniji način odaje počast inovatoru po čijem imenu su ovi prostori poznati širom svijeta.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info