3 jesenja parfema koja treba da imate odmah sada

0

Jesen uvijek sa sobom donosi i prekrasne prirodne boje i mirise, a ako vam je cilj da fantastično mirišete i ove sezone te da se izdvajate od gomile, isprobajte bar jedan od sljedeća tri parfema.

 

Burberry – “My Burberry Black”

Veoma intenzivan i senzualan, ovaj parfem u gonjim notama sadrži jasmin, u sredini su kandirana ruža i sok breskve, dok donje note čine ćilibar i pačuli. Ukoliko želite intenzivan i dugotrajan miris, a koji je istovremeno elegantan i seksi, onda je My Burberry Black za vas. Nosite ga u svim prilikama, jer je jednako dobar i za dan i za noć.

 

Dior – “Miss Dior Absolutely Blooming”

Nova mirisna varijacija Miss Dior kolekcije je privlačna, moderna i strastvena. Sam parfem predstavlja oličenje vesele žene koja voli život. A ukoliko ste ljubteljka slatkastih parfema, onda će vam ovaj biti apsolutno božanstven. Nosite ga u dnevnim varijantama.

 

Yves Saint Laurent – “Black Opium Nuit Blanche”

Inspirisan umjetničkim festivalom koji se dešava tokom noći, Black Opium Nuit Blanche je parfem koji nose odvažne žene koje se ne boje reći ono što žele i koje su nezavisne u svakom pogledu. Tenzija, seksualnost i drskost – to je ono što ovaj parfem predstavlja sa svakom kapljicom. Idealan je za večernje varijante.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info