Horoskop: Znakovi čija je veza osuđena na propast!

0

Ovan i rak


Ova dva znaka sjajan su tandem sve dok stvari drže na platonskom nivou i dok emocije ne dolaze do izražaja. Ovan ima ogromnu želju za putovanjima i avanturama dok rak više voli miran i staložen stil života. Ovan zamjeri raku da je previše osjetljiv, emocionalan i ćudljiv, dok raku smeta ovnova impulsivnost, neosjetljivost, nemarnost i ravnodušnost. Kada su u vezi, ova dva znaka nikada ne priznaju da je neko od njih pogriješio već uvijek svaljuju krivicu jedan na drugog.

Lav i bik


Ova kombinacija loša je ideja. Lavu i biku jednostavno nije suđeno da budu skupa. Njihovu zajednicu zvijezde nikako ne podržavaju, a njihove kontrastne naravi to samo dodatno potvrđuju. Oba znaka veoma su zahtjevna te imaju enormno visoka očekivanja koja su daleko od stvarnosti. Svakodnevno iscrpljuju jedno drugo (i fizički i emocionalno). Konstantno zahtijevaju pažnju. Veliki su egoisti, a jak osjećaj ponosa ne dozvoljava im da dođu do kompromisa.

Vaga i ribe


Veza između vage kojom upravlja Venera i riba kojima upravlja Neptun nikad ne uspije. U početku, njihova veza izgleda kao iz filmova, ali kada stvari krenu po zlu, ne znaju se nositi s problemima na adekvatan način te su skloni da probleme guraju pod tepih. Najčešće čekaju da problem eskalira do veoma ozbiljne situacije, umjesto da ga blagovremeno rješavaju.

Vodolija i rak


Vodolija želi da ima svoju slobodu i mir, a što rak nikako ne može da dopusti. Raku je potrebno da se osjeća bezbijedno, zaštićeno i sigurno. Iz tog razloga ne omogućuje partneru da ima svoj lični prostor, jer se plaši da će doći do prevelikog distanciranja. Nedostatak uzajamnog povjerenja ovaj par osuđuje na propast.

Blizanci i škorpija


Najveća prepreka ovog para je nedostatak zajedničkog, kvalitetno provedenog, vremena. U početku doživljavaju intenzivnu seksualnu energiju, ali ona se na kraju gubi u izmaglici frustracija. Oba znaka veoma lako počinju da sumnjaju jedno u drugo i veoma teško podnose vrijeme koje moraju provesti razdvojeno. Škorpija u ovoj kombinaciji ima tendenciju da bude previše otvorena, a blizance to plaši te se povlače u svoju “ljušturu”.

Ribe i lav


Veoma neuravnotežen i neujednačen par. Veza nema mnogo prostora za rast i razvoj te je zbog toga osuđena na propast. Frustracije i razdražljivost sastavne su komponente ove veze. Lav zahtijeva pažnju, a ribe su previše egocentrične i u svom svijetu da bi obratile toliko pažnje na bilo koga. Početak veze je poput bajke. Međutim, kad prva faza izblijedi i kad dođe vrijeme za dugoročnu posvećenost, veza puca. I ribe i lav počinju da uviđaju nespojivi faktor između njih i polako se umaraju od pokušaja da se nose sa problemima s kojima se suočavaju.

Djevica i blizanci


Dok je djevica mirna, blizanci su dinamični i imaju tako malo (skoro pa nimalo) zajedničkog. Zbog nedostatka zajedničkih interesa, oni su ubjedljivo jedna od najlošijih kombinacija. Često nemaju o čemu da pričaju. Monotonija ih ubija. Zapravo, najbolje ćemo postaviti stvari na mjesto ako kažemo da im je nevjerovatno dosadno kada su skupa.

Strijelac i jarac


Da bi njihova veza funkcionisala, oba partnera se moraju natjerati da je nastave, jer su tenzije između njih toliko snažne i velike da ih je ponekad veoma teško podnijeti. Nedostaje im seksualne hemije i život u spavaćoj sobi je sve drugo sem spektakularan. Odlaze jedno od drugog pa se vraćaju pa opet odlaze… Na kraju shvataju da zaista nemaju šta da traže skupa.

Blizanci i rak


To je kao da pokušavate sa sjedinite sjeverni i južni pol. Nebo i zemlju. Dan i noć. Nemaju skoro pa ništa zajedničko. Kombinaciji ova dva znaka jednostavno nije suđeno. Oba znaka prilično su nemirna i često doživljavaju frustracije i promjene raspoloženja. Zbog toga imaju velike tendencije da iritiraju jedno drugo i zbog toga dolazi do čestih sukoba. Takmiče se poput zakletih neprijatelja i uvijek svaljuju krivicu jedno na drugo.

Bik i vodolija


Fakor koji u ovoj vezi najviše nedostaje je komunikacija. Nedostatak komunikacije vodi do manjka koordinacije i na kraju do nekompatibilnosti. Vodolija odbija da razgovara direktno dok je bik nasrtljiv sa razgovorom i argumentima. Ovaj nedostatak razumijevanja i komunikacije dovodi do nesporazuma, nedoumica i sumnji što, na kraju, ova dva znaka udaljava jedno od drugog.

Ovan i škorpija


Po prirodi, oba znaka imaju izraženu dozu tvrdoglavosti i, kada stvari krenu po zlu, često dolazi do situacija u kojima jedno drugom postavljaju određene ultimatume. Kod škorpije je izražena ljubomora, a ovan po prirodi voli da flertuje. Škorpija zbog toga lako plane i izgubi živce. Ova dva znaka čine par koji je naizgled srećan, ali kada su nasamo tada se znaju ponašati kao da su neprijatelji. Raspravljaće se na svim mjestima na kojima ih niko ne poznaje. Oba znaka su žestoki borci ne priznaju poraz lako.

Lav i djevica


Lavovi vole glamur. Šarm i reflektori svijeta glamura u potpunosti ih očaravaju, kao što ulična svjetiljka očara noćnog leptira. Mnogo sanjare i često im se dešava da ne žive u stvarnosti. Djevice su, s druge strane, u odnosu na lavove, veoma introvertne. Dok lav želi da se zabavlja cijelu noć, djevica više želi mali društvni intimni krug koji ne privlači mnogo pažnje. Lav želi da bude na pozornici, dok se djevica bolje snalazi iza scene. Ova razlika u stremljenjima ih razdvaja i nepremostiva je u njihovoj vezi.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info