Budi Frend – budi bez brige

0

Postoji  plan kako da budeš Frend, a da uživaš u benefitima postpaid-a, da uvijek imaš dovoljno novca na računu, a ako koristiš mobilni internet, da si uvijek on line, a uz to i da uštediš.

Kako? Lako.

Moćni, Mudri, Neumorni i Snalažljivi Frend su planovi kreirani prema potrebama m:tel Frend korisnika. U samo nekoliko koraka, možeš aktivirati mjesečne planove u okviru kojih se nalaze minuti za razgovor, SMS-ovi, i(ili) mobilni internet, a neki od njih ti nude negraničen Facebook ili Viber.

Uz MOĆNI Frend za 19 KM dobijaš 200 minuta, 200 SMS-ova, 1 GB mobilnog interneta i potpuno neograničeni Viber.  MUDRI Frend ti za 12 KM nudi 100 min, 100 SMS-ova i 200MB mobilnog interneta. NEUMORNI Frend košta 12 KM,  a dobijaš 1GB mobilnog interneta i neograničeni Facebook. SNALAŽLJIVI Frend za 8 KM ti omogućava 80 minuta razgovora i 80 SMS-ova.

Frend plan aktiviraj putem servisa Moj meni *100#, putem m:go aplikacije ili pozivanjem kratkih kodova.

Aktivaciju svog tarifnog plana možeš izvršiti i u bilo kojem m:tel prodajnom mjestu.  Imaj na umu da se Frend tarifni planovi automatski obnavljaju svaki  mjesec,  ukoliko imaš dovoljan iznos na Frend računu, dok ne izvršiš deaktivaciju.

Više informacija potraži na m:tel stranici ili pozovi besplatno m:tel Call centar na 066 10 10 10.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info