Samo večeras: Crni mjesec (i kako da najbolje iskoristite njegovu energiju)

0

Niti je u pitanju smak svijeta niti treba da budete uplašeni iz bilo kojeg razloga! Naime, izraz “Crni mjesec” koristi se kada se u toku istog kalendarskog mjeseca mladi mjesec pojavi dva puta. To je prvi i češći tip, a drugi (koji se pojavljuje u prosjeku svakih pet do deset godina) je kada se u toku istog kalendarskog mjeseca mladi mjesec uopšte ne pojavi (to se najčešće dešava u februaru).

Crni mjesec će biti vidljiv na zapadnoj hemisferi večeras, 30.09. Međutim, ista pojava biće vidljiva i na istočnoj hemisferi krajem oktobra. Iako će ovaj biti vidljiv samo na zapadnoj hemisferi, efekte njegove energije svi će osjetiti.

Tradicionalno, Crni mjesec ispoljava ženstvenu energiju i predstavlja period velikog buđenja i jasnoće. Izuzetno je moćan te često ukazuje na snažan zaokret u ciklusu.

samo-veceras_crni-mjesec-i-kako-da-to-najbolje-iskoristiteOvaj Crni mjesec prepun je pozitivnih aspekata i obilja mogućnosti. Zapravo, cijela sedmica nakon Crnog mjeseca biće izuzetno mirna i pozitivna. Energiju ovog mjeseca podržavaju i druge planete pa je moguće da doživimo velika prosvjetljenja, jasnije sagledamo mogućnosti koje su oko nas te uspijemo u svim pozitivnim namjerama koje se tiču ljubavnog života i finansija.

Zapravo, ovaj Crni mjesec sa sobom donosi izuzetno pozitivnu snagu koja će nam pomoći da manifestujemo sve svoje snove, želje i nadanja. Ukoliko ste željeli da napravite pozitivne promjene u svom životu, uradite to u sljedećih sedam dana – energija ovog mjeseca usmjeriće vas u pravom pravcu.

Ukoliko ste u posljednje vrijeme imali određene nedoumice, dileme ili vas je nešto mučilo ili zbunjivalo, sada vam sve može postati mnogo jasnije i razgovjetnije. Duhovni uvidi, intuicija i emocije mogu biti pojačani tokom perioda Crnog mjeseca. Iz tog razloga, važno je da budete blagi prema sebi te da vjerujete intuiciji.

Sve u svemu, Crni mjesec donosi izuzetno pozitivnu snagu te će nam svima pomoći, na neki način, da promijenimo pravac u životu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info