Dnevni horoskop za 30.09.2016.

0

Ovan

OvanSve čega se danas prihvatite polaziće vam za rukom. U poslu ćete biti nenadmašni u potrazi za teško dostupnim podacima. Neobitno o čemu je riječ, doznaćete sve što vas zanima. U raznim situacijama ćete spajati ugodno s korisnim. Slobodno vrijeme iskoristićete za sitne popravke po kući.

 

Bik

BikInstinkt i odlučnost odvešće vas do nekonvencionalnih načina zarade novca. Možda čak uključite i neku profesionalnu osobu u sve to. Prilika koja će se pojaviti pred vama neće proći neprimijećeno. Imate velike planove. Dobro razmislite prije nego krenete u veće kupovine, jer novca nemate na bacanje.

 

Blizanci

BlizanciOd vas će se očekivati da riješite porodične probleme. Mogli biste započeti zajednički život, odseliti od roditelja ili promijeniti mjesto stanovanja. Neki će, za sada, ostati samo na planovima. Odluke vaše djece neće vam se svidjeti. Reagujte mirno i pribrano. Ako su punoljetna, moraćete prihvatiti činjenicu da mogu sami upravljati životom.

 

Rak

RakOvo će biti tih dan za vas i vašeg partnera. Razmišljaćete o postignutom i šta su vam sljedeći ciljevi. Važno je da pred sobom imate jasnu sliku prošlosti kako biste donijeli prave zaključke i složili plan koji može funkcionisati. Uživajte u zajedničkim aktivnostima. Napetosti ostavite za neke druge prilike.

 

Lav

LavNećete moći odoljeti sniženjima i rasprodajama pa biste mogli potrošiti puno novca. Ako imate slobodnog vremena, posvetite se rješavanju praktičnih stvari poput plaćanja računa ili sređivanja onih prostorija koje su prekrcane stvarima za otpad. Pri tome biste mogli naći zametnutu stvar koju ste danima tražili.

 

Djevica

DjevicaAko ste negdje na proputovanju, kući ćete se vratiti raspoloženi i puni utisaka. Promjena mjesta boravka djelovaće na vas iscjeljujuće. Vaše zalaganje i kreativnost će zadiviti ljude koji imaju moć odlučivanja ili veći društveni uticaj. Bićete zadovoljni razvojem događaja na poslovnom planu.

 

Vaga

VagaNapeti međuljudski odnosi posljedica su vaše nefleksibilnosti. Nećete biti zainteresovani za druženja pa će oni koji vas znaju kao veselu osobu biti iznenađeni vašim ponašanjem. Ako vas prijatelji pozovu da izađete nemojte izmišljati obaveze već izađite iz svoje ljušture i okrenite se vanjskom svijetu.

 

Škorpija

ŠkorpijaUzdrmaće vas nečije izjave ili ponašanje osobe s kojom ste jako vezani. Međutim, takve neugodne situacije će biti dobrodošle, jer će vam pomoći da kažete ono što prešućujete i riješite nesporazume. Večernje druženje unijeće nove sadržaje u svakodnevnicu pa svakako večeras negdje izađite.

 

Strijelac

StrijelacIako vas planete podstiču na komunikaciju i društvenost, nećete biti raspoloženi za to. Najbolje ćete se osjećati u trenucima gdje ste sami i posvećeni nečemu što vas zanima. Mogli biste ostati duže na poslu, kako biste u miru i bez ometanja kolega dovršiti započeto.

 

Jarac

JaracIstaknuta je vaša potreba za druženjem, promjenama i avanturama više nego za mirnim, idiličnim životom. Ako je vaš posao povezan s inostranstvom ili često putujete, izvjesne su dobre vijesti. Samce očekuje poznanstvo preko interneta ili će SMS prepiska sa simpatijom postati življa i erotičnija pa će pasti i dogovor za večernji susret.

 

Vodolija

VodolijaUkoliko očekujete finansijsku podršku, nasljedstvo, osiguranje ili zajam, mogli biste naići na prepreke. U rješavanju istih, savjetom bi vam mogla pomoći osoba od koje ste to najmanje očekivali. U ljubavi biste mogli postići emocionalni sklad, ali nezadovoljstvo na seksualnom planu i unutrašnja nesigurnost narušavaće vaš odnos.

 

Ribe

RibeOčekuje vas iscrpljujuća borba sa situacijama koje trenutačno nisu rješive. Član porodice umiješaće se u vašu bračnu priču na neočekivan način. Otvoreno će vam reći šta misli o vama i vašem partneru, što će vam otvoriti oči. Istaknuta je i važnost zajedničkih finansija, ali rasprava na tu temu mogla bi završiti burno.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info