Dnevni horoskop za 29.09.2016.

0

Ovan

OvanIstrajte u svojim idejama i nemojte dopustiti problemima da zasjene ono što postižete. Vaša uvjerljivost, šarm i inteligencija na druge će ostavljati upečatljiv utisak. Bićete spremni i na nevjerovatne napore kako biste se usmjerili u produktivnijem pravcu.

 

Bik

BikU povoljnom ste ljubavnom danu. Planete vam pružaju šansu da pronađete srodnu dušu u prijateljskom krugu, među ljudima koje već poznajete. Bikovima u braku neće nedostajati žara, kako bi zapalili iskru privlačnosti. Vaša komunikacija s partnerom će ojačati, bićete vrckavi i spremni na razgovor u svakom trenutku.

 

Blizanci

BlizanciVezanost za članove porodice koji će posesivno zahtijevati vašu ljubav i pažnju, sprečavaće vas da se posvetite vlastitim osjećanjima i ljubavnom životu. Njihov pretjerano zaštitnički odnos prema vama počeće vam smetati. Moraćete se čvršće postaviti i dati ukućanima do znanja da i vi imate pravo na svoj život.

 

Rak

RakPlanete nagovještavaju porast optimizma i novih društvenih sadržaja. Živnućete, više izlaziti među ljude i širiti optimizam. Iskoristite svoju novu energiju za pomake na profesionalnom planu. Učenje stranih jezika, polaganje ispita i putovanja područja su koja vam donose uspjeh. Mogli biste doći u posjed zanimljive literature i knjiga.

 

Lav

LavSteći ćete povjerenje uticajnih ljudi pa će vaši prijedlozi biti prihvaćeni. Bićete veoma ugodni za komunikaciju pa će oko vas biti mnogo onih koji će uživati u vašem društvu. Odnos s partnerom biće jako dobar, a zajedničko planiranje pokazaće vam da voljeni ozbiljno računa na vas u budućnosti.

 

Djevica

DjevicaZa rukom će vam polaziti poslovi u kojima dolazi do izražaja vaša sposobnost organizacije. Osjetićete porast optimizma i samopouzdanja pa vam ni najteži poslovi neće predstavljati problem. Partneru ćete na pravi način pokazati kako bi vaš odnos mogao biti bolji, a on će vas u tome zdušno pratiti.

 

Vaga

VagaBićete nepredvidivi i skloni razdražljivim reakcijama. Ljubavni partner ponašaće se samozatajno pa će vam se činiti da nešto skriva od vas. Iziđite ususret zahtjevu ili želji prijatelja. Ako to ne učinite, mogao bi se naljutiti ili uvrijediti. U poslu vam predstoji razdoblje napretka i malih, svakodnevnih pobjeda.

 

Škorpija

ŠkorpijaZahvaljujući vašoj spremnosti na ustupke, bićete prihvaćeni u svakom društvu. Spretnost i dovitljivost osiguravaju vam uspjeh u započetom poslovnom projektu. Oni koji su tek ušli u vezu, otkriće kod partnera nove osobine koje će ih oduševiti. Mogli biste organizovati proslavu ili ćete pozvati nekoga na večeru.

 

Strijelac

StrijelacNije isključeno da već od jutra budete mrzovoljni. Unutrašnji nemir ili pojačana napetost biće prolazni. Bitno je da ne preuveličate značaj nekih situacija. Nedostajaće vam fokusiranosti i koncentracije pa budite oprezni ako radite precizne poslove. Ljubavna veza dobro se razvija, uprkos današnjim prolaznim razmiricama.

 

Jarac

JaracImate li bilo kakvih problema, dan je odličan za njihovo rješavanje. Postići ćete dogovor s partnerom ili djecom te smisliti prihvatljivo rješenje poslovnog problema. Bićete prilično kreativni pa ćete se isticati u poslovima koje obavljate.

 

Vodolija

VodolijaUsmjerite svoju energiju na poslove u kojima možete iskazati svoju kreativnost i ličnost. Porodični život biće vam utočište od napetih poslovnih odnosa. Sklad i razumijevanje između vas i partnera pomoći će vam da lakše podnesete sve izazove i smirenije pristupite njihovom rješavanju.

 

Ribe

RibeNećete se moći riješiti ljubomore i straha od ljubavne konkurencije. Vidjećete problem tamo gdje ga nema, povlačiti se u sebe ili previše kritikovati partnera. Međutim, otvoreni razgovor će pomoći da shvatite kako su vaši strahovi neutemeljeni. Ako ste roditelj, nerviraće vas tinejdžerovo neodgovorno ponašanje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info