Dnevni horoskop za 28.09.2016.

0

Ovan

OvanMoguć je napredak na finansijskom planu ili mogućnost da uspješno razriješite novčane zaostatke iz prošlog razdoblja. Neće vam se svidjeti način razmišljanja kolege s posla, ali je bolje da svoje mišljenje zadržite za sebe. Ukoliko imate zdravstvenih tegoba, zakažite termin kod doktora i obavite preglede.

 

Bik

BikDanas ćete shvatiti kako će vam jedan čisti rez donijeti novi početak. Optimistični ste i uzbuđeni zbog razvoja budućnosti. Imate jasne ciljeve i znate kako do njih. Uspjećete, ali nemojte misliti da se zbog toga možete odlijepiti od realnosti i ploviti po oblacima mašte – morate stajati čvrsto na zemlji.

 

Blizanci

BlizanciSuočite partnera s posljedicama neispunjenih obećanja i neodgovornosti. Dajte mu do znanja da nećete tolerisati takvo ponašanje. Nećete imati živaca da se posvetite kućnim obavezama ni zahtjevima ukućana. Pokažite im da i vama treba pažnje. Prijatelji će vam pomoći da prebrodite neugodno iskustvo, samo pazite da neke riječi ne protumače krivo.

 

Rak

RakIzvjesna su kraća putovanja koja će ispuniti vaša profesionalna očekivanja, dok će privatni život obilježiti radostan događaj. Veseliće vas uspjeh osobe iz porodičnog kruga pa ćete zadovoljni provesti večernje sate u krugu najbližih. Ako želite da ostavite što bolji utisak na simpatiju, ne vodite računa samo o izgledu nego i o ponašanju.

 

Lav

LavOsjećaćete se puni energije, a naleti samopouzdanja podtaknuće vas na akciju. Razjasniće se odnos s partnerom. Shvatićete šta želite ili barem šta želite izbjeći. Imaćete odličnu intuiciju pa ćete s lakoćom pročitati nečije namjere ili nekome dati koristan savjet. U večernjim satima s ukućanima ćete voditi raspravu o novcu i dugovima.

 

Djevica

DjevicaŽivotni tempo se ubrzava. Više ćete se kretati, razmišljati i paziti da razne obaveze budu podmirene, a da pri tome nešto ne uskratite onima koje volite. Lako ćete uspostavljati kontakte pa će svi čiji posao zahtijeva komunikacijske vještine postići značajne uspjehe. Iznenadiće vas nečiji telefonski poziv.

 

Vaga

VagaGlasni razgovori ili vanjska buka ometaće vam koncentraciju. Teško ćete izražavati svoje misli pa će neke vaše riječi biti pogrešno protumačene. Ljubavni odnosi biće na iskušenju. Mogli biste se upustiti u avanturu ili o tome samo razmišljati, naročito ako u odnosu s partnerom postoje problemi koje teško rješavate.

 

Škorpija

ŠkorpijaOčekujte da vam danas romantika u vezi bude jača i bolja nego ikad. U dobroj ste vezi sami sa sobom, vlastitim osjećanjima i tuđim emocijama. Imate jako puno blagoslova na kojima možete biti zahvalni. Vezu možete slobodno prenijeti na sljedeći nivo. Partner će biti presrećan, definitivno.

 

Strijelac

StrijelacTeže ćete se koncentrisati na posao, a odnosi s bliskim ljudima odisaće napetošću i nerazumijevanjem. Nećete imati naročitog sluha za ustupke, što bi moglo unijeti pomutnju u ljubavne veze. Iznenadićete partnera svadljivim nastupom i uvredljivim riječima. Nećete prihvatati kritiku na svoj račun.

 

Jarac

JaracSpretno ćete voditi pregovore i usmjeravati situacije u svoju korist. Usmjerite energiju na učenje, obrazovanje, putovanja i razgovore s ljudima od kojih imate šta naučiti. Odlikovaće vas snaga uma i prodornost, a neće vam nedostajati ni smisla za praktično. Samci će razmišljati o zanimljivoj osobi koju su nedavno upoznali.

 

Vodolija

VodolijaAko ste u položaju da upravljate tuđim finansijskim sredstvima, bićete zadovoljni ostvarenom dobiti. Mnogo energije potrošićete na spremanje i čišćenje, ali kad posao privedete kraju uživaćete u rezultatima. Na ljubavnom planu situacija nije baš najsjajnija, ali mnogo toga možete postići popuštanjem i tolerancijom.

 

Ribe

RibeMogli biste se naći na udaru nečije neutemeljene kritike ili će neko očekivati od vas odanost. Neće vam odgovarati neraščišćena poslovna situacija. Otežana će biti i komunikacija pa bi moglo doći do nesporazuma s kolegama. Vodite računa da svojim nemarom ne upropastite ljubavni odnos koji ima dobre izglede.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info