Dnevni horoskop za 27.09.2016.

0

Ovan

OvanTrenuci provedeni u prirodi i u fizičkim aktivnostima pridonijeće eliminisanju stresa i napetosti. Uživaćete u kretanju, šetnji na vazduhu ili putovanjima. Iskoristite podsticajne planetarne uticaje da sredite neka bitna pitanja u svom ljubavnom životu. Dan bi mogao biti značajan i po početku nove ljubavne veze.

 

Bik

BikIako će vam kućne obaveze oduzimati mnogo vremena, a ukućani vas sputavati i oduzimati vam energiju, bićete glavni stub doma. Samci će biti zaokupljeni ljubavnim zgodama i nezgodama, ali s promjenjivim uspjehom. Ako ste u braku, posvetićete se porodičnim odnosima, a pažnju će vam zaokupljati i briga za budućnost djece.

 

Blizanci

BlizanciMalo ste izluđeni zahtjevima svoje okoline. Nemojte očajavati. Radije malo razmislite o svemu što se događa oko vas. Gdje biste sve mogli uvesti promjene? Kad donesete odluku, krenite punom parom u ostvarivanje. To je lakše nego čekati na jednu veliku priliku. Ona se možda ni ne pojavi.

 

Rak

RakAko ste u ljubavnoj vezi, partner bi vas mogao povesti na emocionalnu vožnju od potpune hladnoće do potpune strasti. To će vas prilično uzbuditi i nećete baš znati kako se nositi s tim. Ako ste sami, mogli biste upoznati osobu koja će vas toliko zaluditi da ćete zaboraviti pitati čak i broj telefona!

 

Lav

LavSuočavaćete se sa situacijama u kojima vam neće biti jasno šta se od vas očekuje. Srećom, planete će vam davati dovoljno energije i istrajnosti pa nećete gubiti živce niti odustajati od započetog. Neki vaši problemi sve više dobijaju pečat prošlosti. Sve je bliže vaših pet minuta, nezavisno od područja na kojem želite napredovati.

 

Djevica

DjevicaDanas biste mogli imati posjetioca s vrlo sočnim tračem. Vjerovatno se neko iz društva ženi ili slično. Niste baš tip koji voli tračanje, ali ovako nešto će povući i vas u razmišljanje. Budite skeptični! Neke stvari ćete ipak morati provjeriti prije nego ih i vi počnete širiti dalje – oprez s vijestima koje ne možete sami potvrditi.

 

Vaga

VagaVrijeme provedeno u krugu bliskih ljudi daće vam potrebnu energiju za brojne obaveze koje vas očekuju. Ne zaboravite ni na prijatelje koji su željni vašeg društva i pažnje. Ako ste nedavno prekinuli ljubavnu vezu, pripremite se na nova iskušenja. Suprotna strana pokazaće želju za još jednim pokušajem.

 

Škorpija

ŠkorpijaIako će se vaše odluke i planovi teže provoditi, bićete skloni preuveličavanju problema. Izostane li simpatijin dogovoreni telefonski poziv, nećete se smiriti dok ne otkrijete u čemu je problem. Ako se namjeravate baviti sportom, izbjegavajte previše zahtjevne i rizične aktivnosti, jer je sklonost povredama povećana.

 

Strijelac

StrijelacNeki društveni događaj privući će puno vaših prijatelja i bliskih osoba, ali vam se nikako neće dati iz kuće. Energija vam je prilično niska, ali to nije ništa neobično nakon stresnog razdoblja u kojem ste bili. Ipak, potrudite se maknuti iz kreveta, jer će vam druženje pomoći pozitivnom energijom.

 

Jarac

JaracZnaćete kako slobodno vrijeme pretvoriti u ugodan i aktivan odmor. Izuzetak će biti oni koji danas rade i koji će se odlično snaći u mnoštvu obaveza. Samce će privući slobodoljubiva osoba širokih životnih pogleda. Možda odnos neće odmah početi s izlascima, ali nemojte ni navaljivati dok druga strana ne bude spremna.

 

Vodolija

VodolijaOpet radite do kasno? Razmislite malo šta je u vašem životu važnije od vaše porodice i partnera. Vjerovatno ništa. Pogledajte objektivno na sve što morate večeras obaviti. Otkrićete kako vaš posao neće propasti ako neke stvari malo odgodite ili prepustite nekom drugom. Učinite to i ostatak vremena podijelite s voljenima.

 

Ribe

RibeVaša nesebičnost i spremnost na odricanje najviše će se iskazati na porodičnom planu. Bićete vezani za pojedine članove porodice i sve ćete učiniti kako biste im pomogli u rješavanju problema. Godiće vam trenuci samoće i tišine u kojima će vam mašta i kreativna energija bujati. Pobrinite se da takvih trenutaka imate dovoljno.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info