Isplaniraj Frend: Uz nove Frend tarifne planove isplaniraj komunikaciju i uštedi

0

Želiš li potpunu kontrolu svojih troškova, a da pri tome uživaš uz idealne bonuse za razgovore, poruke i neograničeni mobilni internet, vrijeme je da isplaniraš svoju Frend komunikaciju.

Uz najnovije Frend tarifne planove odaberi opciju koja najviše odgovara tvojim potrebama.

MOĆNI Frend je tu za one koji svoj mobilni telefon ne štede, koriste ga do maksimuma. Uz ovaj tarifni plan, po cijeni od 19 KM dobićeš: 200 minuta, 200 SMS-ova, 1 GB mobilnog interneta i potpuno neograničeni Viber.

MUDRI Frend je za sve one koji uvijek pronalaze pravu mjeru. Za 12 KM uz ovaj plan dobijaš: 100min, 100 SMS-ova i 200MB mobilnog interneta.

NEUMORNI Frend postaće pravi prijatelj svima koji su po cijeli dan onlajn. U ovom Frend planu po cijeni od 12 KM, dobićeš 1 GB mobilnog interneta i neograničeni Facebook.

SNALAŽLJIVI Frend dovoljan je da zadovolji osnovne potrebe za komunikacijom. U ovom planu za 8 KM dobijaš 80 minuta i 80 SMS-ova.

Dodijeljene minute, poruke i internet možeš koristiti 30 dana. Ako potrošiš dodijeljeni paket u kraćem roku od 30 dana, koristićeš Frend usluge po povoljnijoj Frend plan tarifi.

Tvoj Frend plan će se automatski obnavljati (ukoliko imaš dovoljan iznos na računu) dok god ga ne promijeniš ili deaktiviraš.

Aktivaciju i deaktivaciju Frend tarifnih planova možeš izvršiti dolaskom na m:tel prodajno mjesto, putem servisa Moj meni *100#, putem m:go aplikacije ili pozivanjem kratkih kodova koji su ti dostupni na m:tel stranici.

Vrijeme je da isPLANiraš Frend.

Za više informacija pozovi 066 10 10 10 ili posjeti Frend stranicu.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info