Uručeni pokloni kao završnica Mjeseca prijateljstva

0

U Banjaluci, u utorak, 20 septembra, svečano su uručeni pokloni koji su poželjeli učesnici  kampanje Mjesec prijateljstva kompanije m:tel.

Kao ispunjenje jedne od tri želje kompanija m:tel je uručila poklon Udruženju samohranih roditelja „Ponos”, i tako dala doprinos u prikupljanju školskog pribora za mališane iz porodica kojima je pomoć najpotrebnija.

“Početak svake školske godine predstavlja izazov za porodice koje su članice našeg udruženja, te je roditeljima zaista neophodna pomoć kako bi opremili svoju djecu za školu. Veoma smo zahvalni kompaniji m:tel koja je omogućila da mališani iz 50 porodica dobiju školski pribor za početak ove godine”, izjavila je  Slobodanka Plavljanin članica udruženja “Ponos”.

Kompanija m:tel je ispunila i želju gospođe Svjetlane Kopanje, majke koja je poželjela da svoju kćerku, talentovanu plivačicu i dobitnicu brojnih sportskih priznanja, usreći sportskom opremom.

“Veoma sam srećna zbog poklona kompanije m:tel, a koji je za mene poželjela moja majka. Ovaj poklon je odličan motiv da i dalje treniram i postignem još bolje rezultate”, rekla nam je Nikolina Kopanja, uspješna mlada plivačica.

Trinaestogodišnja Ivona Mojović je poželjela da na ekskurziju u završnom razredu otputuje sa svoje tri najbolje prijateljice sa četiri ista kofera, a kompanija m:tel je i ovu želju ispunila.

Mjesec prijateljstva je ove godine održan po treći put, a povod za održavanje ove akcije je Međunarodni dan prijateljstva, koji se obilježava 30. jula. Za ispunjavanje prijateljskih želja, svi zainteresovani su se mogli prijaviti putem online aplikacije koja je bila dostupna na blogu kompanije m:tel tokom trajanja kampanje. Takođe, u okviru kampanje, ove godine su nagrađeni i  najkreativniji učesnici foto-konkursa na Instagramu.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info