Velika završnica teniskog spektakla u Banjaluci

0

Završnica 15. po redu ATP Challenger turnira „Banjaluka 2016“ održaće se u nedjelju 18. septembra, a pored prvoklasne igre, razlog više da i ove godine budete dio događaja na terenima TK „Mladost“ je što će tri posjetioca finala od kompanije m:tel i ovoga puta na poklon dobiti pametni telefon.

Nakon što su u danima iza nas odigrani mečevi koji su do polufinala doveli najbolje ovogodišnje učesnike turnira u Banjaluci, finale koje je zakazano za nedjelju donijeće konačnog pobjednika ATP Challenger-a, koji će iz grada na Vrbasu otići sa 100 ATP bodova i vrijednom novčanom nagradom.

Kompanija m:tel od samog početka održavanja ovog takmičenja, pruža podršku Teniskom savezu Republike Srpske i Teniskom klubu “Mladost” Banjaluka u organizaciji ovog važnog sportskog događaja, što je i ove godine rezultiralo dobrom saradnjom. I ovoga puta m:tel je kao generalni sponzor obezbijedio i live streaming za vrhunsko uživanje u sportskim nadmetanjima na terenima, za sve one koji nisu u mogućnosti da prisustvuju mečevima.

Pratite finale ovog turnira i uživajte u vrhunskoj igri i ove godine.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info