Večeras: Pun Mjesec u znaku Riba (i kako da to najbolje iskoristite)

0

Ovog mjeseca, pun Mjesec pada u vodeni i intuitivni znak Riba. Nemojte se iznenaditi ako njegov uticaj podjednako osjetite na svjesnom i podsvjesnom nivou. Ovo je pravo vrijeme da izrazite svoje kreativne ideje te da se fokusirate na sve ono što želite da stvorite i ostvarite.

Septembarski puni Mjesec imaće naglasak na istini. Od čega god ste se sklanjali i bježali i, sve ono što ste pokušavali da prikrijete, sada će biti otkriveno. Istina će vas osloboditi i rasteretiri, a to je i mantra ovog punog Mjeseca.

S obzirom da ćete biti u stanju da vidite istinu i usljed činjenice da će ona biti pred vama, to će vam pomoći i olakšati da ujedno donesete i najbolju odluku o tome kako da krenete naprijed u svom životu. Suočavanje s istinom ponekad može biti bolno, ali je neophodno ukoliko želite da proširite svoj nivo svijesti i živite život punim plućima.

Ovaj puni Mjesec može pobuditi neke bolne trenutke ili određene strahove, ali treba da znate da se to sve dešava kako biste mogli da rastete i razvijate se u smjeru u kojem i treba. Ako se određene stvari dogode tokom ovog perioda, ukoliko vam određene stvari privuku pažnju, nemojte ih ignorisati. Znajte da ste dovoljno snažni da vidite istinu, ali i da je podnesete.

veceras_pun-mjesec-u-znaku-riba-i-kako-da-to-najbolje-iskoristiteIako će ovaj pun Mjesec pomoći da se oslobodi istina, on može uticati i na oslobađanje bijesa i frustracija koje su se nagomilale i tinjale ispod površine. Emocije će biti veoma intenzivne i možda će vam, na prvu, biti teško da jasno sagledate stvari.

Najbolji način da kanališete ovu energiju jeste da radite nešto kreativno. Pisanje, muzika, ples, slikanje – sve su to odlični načini na koje možete kanalisati bijes, frustracije ili intenzivne emocije koje mogu isplivati.

Takođe, postoji i veoma velika tendencija da zvocate drugima oko sebe, posebno onima koji su vam veoma bliski. Pripazite šta govorite drugima tokom ovog perioda. Trudite se da spriječite izljeve bijesa ne samo prema onima do kojih vam je najviše stalo već prema svima, uopšteno.

Veze, takođe, dolaze do izražaja tokom ovog perioda. Ako je postojalo nešto što niste vidjeli ili ako postoje neke stvari u vašoj vezi koje ste uzimali zdravo za gotovo i rješavali ih tako što ste okretali glavu od njih, ovaj pun Mjesec može vas natjerati da se pozabavite s tim. Jednom zauvijek. Ukoliko niste zadovoljni vezom u kojoj se trenutno nalazite, ovaj pun Mjesec mogao bi izbaciti na površinu određene informacije koje će vam pomoći da donesete određene odluke.

Iako će energiji koju ovaj pun Mjesec donese biti potrebno par sedmica da se smiri, nakon toga ćete imati miran period. Zapravo, doći će do stvaranja energije koja će donijeti olakšanje i smiraj. Energija ovog punog Mjeseca pomoći će vam da spoznate istinu u svom srcu i duši, a što će imati veliki uticaj na donošenje odluka koje se tiču bliže budućnosti.

Rast i razvoj su glavne odlike energije koju septembarski pun Mjesec donosi i dozvolite toj energiji da vas pokrene, da vas oslobodi svega što vam više nije potrebno, a samo vam stvara pritisak i dodatni teret. Dozvolite toj energiji da vam otvori srce i um prema istini. Jer istina će vas osloboditi.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info