Najbolji parfemi za Jesen 2016.

0

S prelaskom u novu sezonu, stižu nam i nove mirisne note koje će nas podsjetiti zašto je jesen jedno od najljepših godišnjih doba. Sljedećih pet parfema idealni su za ovu jesenju sezonu.

 

Donna Karan – “Cashmere Aura”

Veoma ženstven i svjež, ovaj parfem predstavlja ženu koja je dovoljno samouvjerena da joj nije potreban niko, ali opet jednako nježna i srca punog ljubavi koje osvaja sve prisutne. Cvjetno-voćna kompozicija idealna je za jesenje dnevne varijante.

 

Givenchy – “Eaudemoiselle Rose a la Folie”

Malo energičnosti, dosta romantike i mnogo ruža, ovaj miris predstavlja viziju moderne žene koja je opisana kao elegantni vizionar koji živi u skladu sa ličnim potrebama, željama i kreativnošću u svakom aspektu njenog života. Slatkasto-svježa kompozicija osvaja svakom kapljicom, a parfem je idealan za sve prilike.

 

Carolina Herrera – “Good girl”

“Tako je dobro biti nevaljala”, slogan je najnovijeg parfema sa Carolina Herrera potpisom – “Good girl”. Opojna kombinacija tuberoze i prženih bobica tonke predstavlja dualitet ženskog karaktera. Cvjetni talas jasmina i tuberoze u suprotnosti je sa misterioznim i dubokim notama kakaoa i tonka bobica, a to je ono što ovaj parfem čini istinski spektakularnim.

 

Guerlain – “La Petite Robe Noir Intense”

Još jedna edicija predivne “Male crne haljine”, ova intenzivnija verzija zapravo je “slađa” u odnosu na svoje prethodnike. U njenom srcu i dalje je bugarska ruža, a sam vrh kompozicije mješavina je šećerne vune, bergamota i borovnice. Slatko, dražesno, lijepo.

 

Yves Saint Laurent – “Mon Paris”

“Moj Pariz” blistavi je miris koji predstavlja moderno, mirisno tumačenje ljubavi na čijem se putu ne nalaze nikakve prepreke; ljubavi koja je intenzivna i posvećena. Ili, jednostavno, omaž gradu ljubavi i svjetlosti, u kojem je sve dozvoljeno, a istovremeno tako romantično, smjelo i drsko. Dan ili noć, ovaj parfem je garancija da će vas drugi prepoznati po njemu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info