Na m:bloger konkurs pristigao veliki broj prijava

0

Zvanična blog adresa kompanije m:tel blog.mtel.ba je tokom jula i avgusta mjeseca ove godine bila mjesto na kojem su blogeri iz BiH mogli pronaći sve informacije u vezi sa konkursom m:bloger, te poslati svoju prijavu kako bi ušli u takmičenje za najbolje blogere.

Ovo takmičenje je pokazalo da BiH svakako ima mnogo mladih ljudi koji umiju svoje sjajne ideje i misli vješto pretočiti u riječi, te ih poslati u veliki internet svijet. Na konkurs se prijavilo ukupno 59 autora blogova, a od tog broja uslove je ispunilo njih 48, koji ulaze u takmičenje za tri vrijedne nagrade.

Nakon što se detaljno pregledaju sve pristigle prijave, m:tel će na konferenciji koja će biti upriličena ovim povodom, objaviti imena pobjednika, te s njima ostvariti saradnju u narednih godinu dana, što je jedinstvena prilika koja će im otvoriti vrata ka širokoj čitalačkoj publici m:tel-ovog korporativnog bloga. To je mjesto na kojem će tokom godinu dana moći da predstave svoje tekstove, te steknu nove fanove svojih blogova.

Ovim konkursom, te nagradama koje je pripremio za najbolje autore, m:tel želi promovisati modernu kulturu pisanja, kao i podržati mlade blogere u njihovom budućem radu.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info