Frendovanje: Potpuni užitak bez ugovora

0

Ako si od onih koji žele kontrolu u svojim rukama, a da pri tome uživaš i u neograničenoj komunikaciji, vrijeme je da se pridružiš Frend porodici.

Šta sve dobijaš kupovinom Frend startnog paketa koji košta 4 KM?

Pored 4 KM na bonus računu, Frend ti  u septembru nudi i tri mjeseca besplatnog Viber-a.  Za korišćenje Viber-a više ne moraš da tražiš wi-fi ili trošiš račun za internet, već uživaj bilo kada i bilo gdje, dopisuj se sa drugarima putem Viber-a i kada si u parku, u gradu, dok čekaš bus…bez dodatnog troška.

Za pristup drugim internet sadržajima, uvijek možeš da aktiviraš i jednu od Frend internet tarifnih opcija.

Frend ti donosi četiri odlične opcije za mobilni internet koje možeš aktivirati  putem servisa Moj meni, pozivom koda *100#, u svakom trenutku i na svakom mjestu. Najnovija opcija od sedam dana nudi ti čak 1 GB mobilnog interneta  po cijeni od 3,50 KM. Pored ove, tu su još: NET 100 MB po cijeni od 1,20 KM, uz koji možeš surfovati 24 sata, NET 500 MB po cijeni od 2,30 KM, uz koji takođe možeš biti onlajn 24 sata i NET 1 GB po cijeni od 11,70 KM, uz koji si onlajn čak 30 dana.

Ukoliko često putuješ, Frend ti je putem tarifne opcije Kad si u mts SRB i m:tel CG omogućio i povoljnu komunikaciju u romingu.
Paket od 24 sata donosi ti 100 minuta razgovora, 100 SMS-ova i 1GB mobilnog interneta po cijeni od 3 KM. Ukoliko je tvoj boravak u romingu duži, opredijeli se za paket od 10 dana i po cijeni od 10 KM dobićeš 300 minuta razgovora, 300 SMS-ova i 3GB mobilnog interneta.

Pored svega nabrojanog, dodatno obogati neograničenu komunikaciju sa prijateljima novim zabavnim porukama, zahvaljujući Frend Viber stikerima. A putem Viber-ovog m:tel Public chat-a budi uvijek u toku i među prvima saznaj sve prijateljske ponude.

I ne zaboravi, ono što je najvažnije je da u Frendu komuniciraš bez naplate uspostave poziva!

Za više informacija posjeti Frend stranicu ili pozovi 066 10 10 10.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info