Ostvarenje želja za završetak još jednog “Mjeseca prijateljstva”

0

“Mjesec prijateljstva” je kampanja nastala u duhu korporativnog slogana kompanije m:tel, ali i način skretanja pažnje na istinske vrijednosti i njegovanje prijateljskih odnosa. U okviru ove kampanje, kompanija m:tel je i ove godine tokom avgusta slavila prijateljstvo. Od preko stotinu pristiglih želja izabrane su tri koje će biti ispunjene, a autorka najbolje Instagram fotografije uživaće u komunikaciji uz novi tablet.

“Mjesec prijateljstva” je održan treću godinu zaredom, a povod za održavanje je Međunarodni dan prijateljstva, koji se obilježava 30. jula. Za ispunjavanje prijateljskih želja, svi zainteresovani su se mogli prijaviti putem online aplkacije koja je bila dostupna na blogu kompanije m:tel tokom trajanja kampanje, a uporedo je trajao i foto-konkurs na Instagramu, koji je preplavljen fotografijama na temu prijateljstva.

Kao ispunjenje jedne od tri želje kompanija će obradovati Udruženje samohranih roditelja „Ponos“ i dati svoj doprinos u prikupljanju školskog pribora za mališane iz porodica kojima je pomoć najpotrebnija.

Još jedna želja koju će kompanija ispuniti je želja gospođe Svjetlane Kopanje, majke koja je poželjela da svoju kćerku, talentovanu plivačicu i dobitnicu brojnih sportskih priznanja, usreći sportskom opremom koju nije u mogućnosti da joj priušti.

Trinaestogodišnja Ivona Mojović ima tri nerazdvojne prijateljice sa kojima se druži od prvog razreda osnovne škole. Kako kaže ove godine se rastaju, ali je sigurna da to neće biti kraj njihovog prijateljstva. Ona je poželjela da na ekskurziju u završnom razredu otputuju sa četiri ista kofera. Kompanija m:tel će obradovati Ivonu i njene najbolje prijateljice putnim koferima koji će ih pratiti tokom zajedničkog odlaska na ekskurziju, ali i na svim putovanjima koja slijede u periodu nakon što napuste školske klupe.

Završetkom„Mjeseca prijateljstva“ došao je kraj i foto-takmičenju koje je tokom avgusta ispunilo Instagram nalog kompanije m:tel najljepšim prijateljskim foto-pričama. Odlukom kompanije m:tel, za najbolju je proglašena fotografija koju je poslala Darjana Maglov koja će dobiti tablet Alcatel 8070 Pixi 8.

Poklon pakete dobiće i Saška Mekić, Babić Vanja i Vesna Mojović koje su takođe na kreativan način fotografijama dočarale značaj prijateljstva i održavanja bliskih odnosa.

Pobjedničke Instagram fotografije možete pogledati ovdje:

Darjana Maglov

Saška Mekić

Vesna Mojović

Vanja Babić

Društveno odgovorne akcije po kojima je kompanija prepoznata u BiH i koje tek slijede mogu se pronaći na oficijelnoj m:tel stranici ili m:tel blogu.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info