Čista ladica, čista priroda

0

Kompanija m:tel nastavlja sa prikupljanjem starih mobilnih telefona radi reciklaže

Akcija reciklaže starih mobilnih telefona „Čista ladica, čista priroda“ biće nastavljena i tokom jeseni, poručili su iz kompanije m:tel. Mnogi građani su već odložili svoje neupotrebljive telefone, koji godinama stoje u ladicama, i na taj način pomogli očuvanju prirode. Produžetak akcije će omogućiti i drugima da učine isto, te ostvare velike pogodnosti pri nabavci uređaja Alcatel Idol 4.

Više od 90% materijala iz mobilnog telefona može se reciklirati, a sada je prvi put kod nas moguće na ispravan način odlagati dotrajale mobilne uređaje. Veliki broj osoba je do sada iskoristio ovu priliku i svoje ladice očistio od nepotrebne zastarjele tehnologije.

Učešćem u kampanji „Čista ladica, čista priroda“ možete dodatno nagraditi i sebe, jer je kompanija m:tel pripremila sjajnu ponudu Alcatel Idol 4 smartfona, koji uz jednu od postpaid tarifa Moj Mix možete nabaviti po odličnoj cijeni.

Ukoliko posjedujete stari mobilni telefon, dođite u najbližu poslovnicu kompanije m:tel, ubacite ga u posebnu kutiju za recikliranje, a uz pogodnosti pri nabavci novog uređaja dobićete i ekološki poklon u vidu sjemena ukrasne biljke.

Uz Alcatel Idol 4 i Moj Mix tarife možete uživati u bonus minutama, porukama i mobilnom internetu, i tri vrijedna poklona – VR goggles naočalama, JBL slušalicama i maskom sa zaštitnom folijom.

Ova ponuda traje do isteka zaliha, a svakako više info potražite na m:tel stranici.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info