Open To Go – zabava koja se nosi sa sobom

0

Preporuka dana: aktivirajte novu uslugu kompanije m:tel i gledajte svoj omiljeni TV program gdje god da se nalazite – dok putujete, sunčate se na bazenu ili sjedite u dvorištu svoje vikendice.

Za sve Open IPTV korisnike, ili one koji će to tek postati, sada je dostupna još jedna sjajna mogućnost – TV program na još jednom uređaju koji sami izaberete. A, šta to konkretno znači? ‘Televizija za ponijeti’ je m:tel-ova nova usluga pomoću koje možete gledati TV program, pored klasičnog ekrana u kući, i na svom tabletu, računaru ili mobilnom telefonu, izbor je samo na vama! Potrebno je samo da ste u m:tel mreži, i za gledanje TV programa na npr. mobilnom telefonu, nećete plaćati dodatno saobraćaj za gledanje Open To Go sadržaja, niti će se on oduzimati od vašeg internet bonusa.

OPENtoGo_MtelAko ste već korisnik Open IPTV-a, isprobajte Open To Go još danas, aktivirajte ga na jednom od uređaja, i doživite sve čari TV-a budućnosti. Ukoliko ovu uslugu aktivirate do 31. oktobra, m:tel vam poklanja potpuno besplatno korišćenje Open To Go usluge do kraja tekuće godine, bez obzira na to da li ste novi ili postojeći Open IPTV korisnik bilo kojeg paketa, osim start-a. Za nove korisnike, pored mogućnosti da koriste i uslugu Open To Go potpuno besplatno do kraja godine, ova kompanija nudi i 10% popusta na cijenu mjesečne pretplate u trajanju od šest mjeseci, ukoliko postanete korisnik Open Extra paketa do 5. oktobra 2016.

Kako bi vam upotpunio doživljaj korišćenja Open To Go usluge, m:tel vam iz svoje široke ponude opreme i paketa, ovoga puta izdvaja tablet Alcatel Pixi 8 WiFi, koji možete nabaviti po cijeni od samo 1 KM (sa PDV-om) uz Open Trio Extra.

Pronađi svoj omiljeni program u listi dostupnih Open To GO TV kanala i baš svako mjesto pretvori u svoj lični kutak za gledanje filmova, serija, informativnih programa, kvizova…

Ponuda uređaja vrijedi do isteka zaliha.

Za više informacija pozovite korisnički servis 0800 50 005.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info