10 navika neodoljivih žena

0

Čini se kao da one imaju dara za sreću. Kada uđu u prostoriju, čini se da sa sobom unose nevjerovatnu energiju. Ovaj tip žena postiže mnogo u životu zbog stava, harizme i dobrote. Njihov osmijeh odiše samopouzdanjem, saosjećanjem i veseljem. One su, jednostavno, neodoljive. Evo šta ih razdvaja od svih drugih žena.

One se prema svima odnose sa poštovanjem


Ono što ih čini veoma dopadljivima jeste sposobnost da se prema svima odnose podjednako, nebitno da li je u pitanju prosjak ili direktor ultra uspješne firme. Za njih ne postoje klasne razlike ili statusi.

One ne tračaju


Harizmatična žena nema potrebu da tračanje koristi kao motiv za učestvovanje u konverzaciji. Tračanje je veoma negativna osobina te ovakve žene veoma malo (ako uopšte) tolerišu takav vid ponašanja i ophođenja.

Tretiraju druge onako kako očekuju da drugi njih tretiraju


Ako želiš da se drugi odnose prema tebi sa poštovanjem, onda se i ti moraš odnositi prema njima na takav način. Neodoljive žene to znaju i pomenuto životno pravilo svakodnevno upražnjavaju.

One imaju zdrave granice


Nikada ne pokušavaju da udovolje svima. Znaju da uvijek postoji vrijeme i mjesto za sve. Ipak, uvijek vode računa o sebi. Pomoći će vam kad god vam je potrebno, ali u korijenu će sasjeći situaciju u kojoj vam daju prst, a vi uzmete cijelu ruku. Znaju da to nije dobro za njih i toga se pridržavaju.

One su iskrene


Nikada se ne pretvaraju da su neko ili nešto što nisu. Ono što vidite to je ono kakva je ova žena. Odiše samopouzdanjem. Ona ne izgleda kao manekenka sa naslovnica magazina, ali kada uđe u prostoriju, drugi joj se dive, jer je puna samopouzdanja. Zna koliko vrijedi i nikada ne dozvoljava drugima da diktiraju način na koji će gledati na sebe.

One su dobrodušne


Neodoljive žene imaju saosjećanja prema drugima. Pokazuju saosjećanje prema ljudima, životinjama i prirodi uopšte. Znaju da se u jednom trenutku možete naći na vrhu, a već sljedećeg se možete boriti da preživite. Biti saosjećajan ne znači samo pokazivati dobrotu prema drugima već i izlazak iz zone udobnosti i ulazak u mjesta (odnosno situacije) u kojima vam se srce para.

One vole život


Bolno srce, nedaće i izazovi njih ne zaobilaze, ali one znaju da život nema cijenu i da je jedan. Rizikuju, vole i pomažu drugima. Cijene svaki trenutak, rado upoznaju nove ljude i žive život do maksimuma.

One znaju da je za uspjeh neophodno uložiti rad i trud


Uvijek ih možete vidjeti s osmijehom na licu, ali one su svjesne da ništa nije džaba i da je potrebno truditi se i naporno raditi kako bi se postigao uspjeh. One su uspješne zato što ne odustaju. Trude se i bore. Kada ste u njihovom društvu i sami imate želju da krčite put pred sobom konstantnim zalaganjem, radom i trudom.

One imaju pozitivan stav


Uprkos svim izazovima u životu, one uvijek imaju pozitivan stav. Ne hrane se negativnošću. Ne samosažalijevaju se. Ne izigravaju žrtvu. Izbjegavaju sukobe i uvijek traže optimističan odgovor na teška životna pitanja.

One su kulturne


Sposobnost iskazivanja i pokazivanja zahvalnosti, za neodoljivu ženu je poput čarobnog štapića. Jasno joj je da su maniri i osnovna kultura ono po čemu neko postaje prepoznatljiv. Nikada ne potcjenjuju izraze, kao što su “Molim” i “Hvala”, ali ih nikada i ne zloupotrebljavaju.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info