Dnevni horoskop za 27.08.2016.

0

Ovan

OvanPozitivnim stavovima i smislom za humor osvajaćete sve oko sebe. Unaprijedićete ljubavni odnos, pokazujući više brige i nježnosti za partnera. Slobodno vrijeme sadržajno ćete provoditi. Moći ćete uraditi nešto korisno i istovremeno uživati u tome, ali zadovoljstvo će vam predstavljati i da baš ništa ne radite.

 

Bik

BikPorodični zahtjevi sve su veći i u nastojanju da svima udovoljite, malo dajete prostora za vaša zadovoljstva. Da to ne bi preraslo u osjećaj nezadovoljstva, pronađite kakav hobi koji će vas ispunjavati. Neto će pokušati uticati na vas i uvjeriti vas da promijenite mišljenje o zajedničkom prijatelju. Ali, vi ćete uzvratiti protuargumentima.

 

Blizanci

BlizanciMjesec u vašem znaku učiniće vas energičnima i pomalo svadljivima. Jak osjećaj odgovornosti i dužnosti tjeraće vas da napravite reda u životu. Bilo da se radi o nesređenim porodičnim ili ljubavnim odnosima, daćete sve da odnosi poprime novi kvalitet. Ako planirate izlazak s društvom, bićete najglasniji i najveseliji.

 

Rak

RakUnutrašnjem nemiru teško ćete otkriti uzrok. Možda ste iza sebe ostavili stresnu sedmicu pa se negativna energija nakupila u vama. Izbacite je iz sebe šetnjama, opuštajućom kupkom ili se zabavite u dobrom i veselom društvu. Ukoliko dan provodite van kuće, prilagodite odjeću vremenskim uslovima. Veče donosi zanimljivo druženje.

 

Lav

LavObnovite kontakte s prijateljima – dobro ćete se zabaviti. Prihvatite poziv na ručak kod rodbine, jer to je odlična prilika da uspostavite bliskije odnose. Ljubavna veza zahtijevaće više dosljednosti. Ono što partneru obećate, nastojte sprovesti u djelo. Ne posuđujte novac olako, makar se radilo i o dobrom prijatelju ili rođaku.

 

Djevica

DjevicaZaboravite na ponos, kada je ljubav u pitanju. Ako ste se posvađali s partnerom ili prekinuli vezu, nije sve izgubljeno. Napravite prvi korak ka pomirenju! Posvetite dio dana kućnim obavezama, čišćenju ili kupovini, tako ćete manje misliti na brige koje vas more. Izbjegnite svađu sa starijim članom porodice.

 

Vaga

VagaPotrudite se da pokažete razumijevanje za partnerove probleme, jer će vam na tome biti zahvalan. Moguć je veći priliv novca, ali i porast potrošnje. Razmišljaćete o posuđivanju ili kreditu, ali provjerite koliko ste tome finansijski dorasli i da nije rizik prevelik.

 

Škorpija

ŠkorpijaAko niste bili iskreni prema partneru, diplomatija i verbalne sposobnosti neće vam biti od koristi. Od vas će se očekivati da objasnite sve bez zataškivanja, jer samo tako možete vratiti izgubljeno povjerenje. Kućne obaveze obavite tokom jutra, kako biste ostatak dana mogli posvetiti sebi. Vaš šarm ostaviće utisak na nekoga.

 

Strijelac

StrijelacOčekuje vas vrhunac ljubavne krize. Dogodi li vam se da u trenutku ljutnje kažete i ono što ne mislite, potrudite se da se što prije izvinete. Otvoren razgovor može pročistiti ono što je problem u odnosu. Pripazite na zdravlje i budite oprezniji u rukovanju s oštrim predmetima. Ukoliko boravite na moru, družite se!

 

Jarac

JaracNeriješeni problemi i odnosi pridonijeće nervozi i promjenjivom raspoloženju. Nećete lako izaći na kraj s ljubavnim uzbuđenjima, ali se barem nećete moći požaliti na dosadu. Mnogi će se primiti posla, okrečiti stan, urediti vrt ili očistiti podrum. Ipak, nemojte pretjerivati s aktivnostima, posebno ako danas bude vrućina.

 

Vodolija

VodolijaUživaćete u neočekivanim ljubavnim raspletima. Simpatija vam sve više znači, a partner u vezi pruža mnogo podrške i ljubavi. Provodite li dan izvan kuće, uživaćete u prirodi i veselom društvu. Prihvatite poziv za večernji izlazak i učinite nešto čemu inače niste skloni, jer ćete se provesti onako kako već dugo niste.

 

Ribe

RibeRoditelji ili rodbina petljaće se u vaš privatni odnos, dopuštajući sebi i previše. Zadržite prisebnost, ma koliko god vam došla želja da im kažete ono što mislite. Oni koji vas dobro ne poznaju biće iznenađeni kada otkriju koliko možete biti uporni i tvrdoglavi. Nećete mnogo pričati, ali ono što kažete, imaće svoju težinu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info