Neka tvoj talenat bude bogato nagrađen – prijavi se i postani m:bloger

0

Da biste dobili šansu da postanete m:bloger i osvojite nagradu od čak 3.000 KM za prvo mjesto, 2.000 KM za drugo, te 1.000 za treće osvojeno mjesto, do kraja ovog mjeseca obavezno pošaljite svoju prijavu na adresu kompanije m:tel.

Konkurs „m:bloger“ vam pored novčane nagrade, pruža mogućnost da vaše tekstove vidi veliki broj ljudi, posjetilaca korporativnog bloga m:tel-a. Potrebno je samo da imate blog sa najmanje pet tekstova koji su objavljeni prije konkurisanja na „m:bloger“, te da izaberete jednu od ponuđenih tema koju ćete obraditi u svom tekstu.

Mtel_Prijavi se i postani M blogerUkoliko ste od onih koji se razumiju u moderne tehnologije, možete izabrati temu  „Tehnologija“. Ako su vaša interesovanja, pak, više okrenuta temama u vezi sa humanošću ili kulturom, umjetnošću, obrazovanjem, sportom ili ekologijom, izaberite temu „Heroji iz komšiluka“, odnosno „Promocija pravih vrijednosti“.

Pored novčanog dijela nagrade, najboljim blogerima m:tel nudi i saradnju u periodu od godinu dana, i to na način da im pruži mogućnost da njihove blogove vidi široka čitalačka publika m:tel-ovog korporativnog bloga, na kojem se ovaj konkurs i nalazi. Upravo na adresi m:tel bloga, pronađite sve detalje konkursa, kao i aplikaciju putem koje ćete prijaviti svoj tekst.

Da biste učestvovali u ovom konkursu potrebno je da ste državljanin BiH, stariji od 18 godina, te da na konkurs pošaljete tekst koji nije prethodno objavljivan.

Podijelite svoja znanja i interesovanja sa drugima i osvojite vrijedne nagrade!

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info