Dnevni horoskop za 26.08.2016.

0

Ovan

OvanDoživjećete ugodna iskustva prilikom izlazaka. Osjećaćete se privlačno i samouvjereno, što će vam olakšati kontakte sa suprotnim polom. Preduzetni ste i obavljate obaveze s lakoćom, u čemu vam pomaže i intuicija. Nova osoba ulazi u vaš život. Moguć je početak prijateljstva ili veze.

 

Bik

BikMalo toga ići će po planu, a budući da nećete imati osjećaj za vrijeme, mogli biste se ljudima obraćati u pogrešnom trenutku. Trošićete snagu na poslove koji će vam oduzimati mnogo energije. Ukoliko odlučite da napravite određene popravke u kući, pazite da ne napravite više štete nego koristi. Radije se obratite stručnjaku.

 

Blizanci

BlizanciBićete veseli i pristupačni. Čak iako se nađete u neugodnoj situaciji, nećete sebi dopustiti da vam to pokvari raspoloženje. Dan je odličan da riješite zaostale poslove, obavite neke obaveze u gradu ili se nađete s ljudima koje niste dugo vidjeli. Ako ste uključeni u organizaciju neke proslave, bićete veoma kreativni i domišljati.

 

Rak

RakČesto ćete mijenjati raspoloženje – na trenutak ćete biti razgovorljivi, a zatim ćete se povući u sebe. Bićete osjetljivi na tuđu kritiku, a i sami sebi ćete postavljati previsoke ciljeve. Objektivan uvid u situaciju višestruko će vam koristiti. Tek kad realno procijenite okolnosti, postaće vam jasno u čemu griješite vi, a u čemu drugi.

 

Lav

LavNe živcirajte se zbog situacija na koje ne možete uticati. Mnogi će razmišljati o novom poslu, ali zasad izbjegavajte upuštanje u veće promjene. Ostanite tamo gdje jeste i naročito danas nemojte donositi odluke. U ljubavnom životu pojaviće se dileme izazvane partnerovim ponašanjem. Ne skrivajte ništa od njega.

 

Djevica

DjevicaDržite se podalje od pojedinaca u koje nemate povjerenja. Unutrašnji glas dobro će vas upozoravati pa ćete nepogrešivo osjetiti ko je prema vama iskren, a ko nije. Počeće vas gušiti obaveze ili neki odnosi pa ćete se morati izboriti za više vremena i prostora kako biste sredili utiske. Neko vam u nečemu pruža veliku podršku.

 

Vaga

VagaNjegujte društveni život i prijateljstva, jer vam izlasci nude mogućnost novih poznanstava. Na poslu ćete dati sve od sebe i to će biti s odobravanjem dočekano od kolega. Budući da ćete biti zadovoljni sobom, moći ćete više pružiti na ljubavnom planu. Partnera ćete zavoditi kao na početku veze, a samci će nekog upoznati.

 

Škorpija

ŠkorpijaBićete izloženi stresu, a zbog pada koncentracije trebaće vam dvostruko više vremena za rutinske poslove. Zabrinuće vas poslovna zbivanja, odgovornost za porodicu i finansijska situacija. Nemojte sav teret preuzeti na sebe, podijelite svoje brige s ukućanima.

 

Strijelac

StrijelacOraspoložiće vas susret ili telefonski razgovor s poznanikom. Razgovaraćete o svojim životnim problemima pa će razgovor djelovati oslobađajuće na vas. Slobodni će poželjeti promijeniti svoj status i razmišljati o ozbiljnoj vezi. Neko vam se sve više sviđa.

 

Jarac

JaracKomunikacija s partnerom ili kolegama odvijaće se neometano. Rješavaćete novčana pitanja, platiti račune ili nekome vratiti dug. Sa zadovoljstvom ćete obavljati kućanske poslove, a u porodičnu svakodnevnicu unositi dašak novog i drugačijeg. Uz pomoć mašte i kreativnosti, zanimljivo ćete urediti svoj dom.

 

Vodolija

VodolijaSusreti sa simpatijom biće obojeni snažnom privlačnošću pa je moguća i nova ljubav. Bićete nezavisni i nezaustavljivo ćete grabiti prema cilju. Kolege će vas pratiti pa će, čak i manje motivisani pojedinci, uz vas dobiti volju za rad. Mogući su neočekivani susreti s ljudima koje niste dugo vidjeli, možda prijatelji ili rodbina.

 

Ribe

RibeČuvajte se nepromišljenih postupaka. Teže ćete podnositi emotivno odricanje i krenuti u borbu za osvajanjem partnera, simpatije. Problemi neće biti nerješivi ni preveliki, ali vas će potpuno obuzeti. Imaćete potrebu da prigovorite drugima za svaku sitnicu, iako nećete prihvatati kritiku na svoj račun.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info