Dnevni horoskop za 25.08.2016.

0

Ovan

OvanŠta god radili ili odlučivali, nećete gubiti razum i objektivni uvid u situacije. Unutrašnji nemir neće vam dopustiti da sjedite besposleno. Izbjegavaćete razmišljanja o sebi i zaključiti kako je rad najbolji lijek za vaše rane. Ako ste u braku, primijetićete kako se odnos snaga mijenja u vašu korist, odnosno da vi postajete dominantniji.

 

Bik

BikRaspoloženje će vam biti promjenjivo, a odnosi s drugima dvostrukog karaktera; s nekima ćete se slagati odlično, a s drugima nikako. Mogli biste se odvažiti na veliki finansijski trošak, koji može biti povezan s kupovinom namještaja, automobila, tehničke robe. Provjerite je li roba u ispravnom stanju!

 

Blizanci

BlizanciMjesec u vašem znaku probudiće avanturizam i pojačati potrebu za flertom i zavođenjem. Ljubavna zbivanja biće obojana daškom romantike i strasti, a ako ste u vezi, znaćete unijeti dinamiku u odnos. Ljudi će se ugodno osjećati u vašoj blizini, tražiti vaše društvo i rado vam izlaziti ususret.

 

Rak

RakBićete nostalgičnog raspoloženja. Neki među vama mogli bi se prisjetiti neprežaljene ljubavi i o njoj maštati. Drugi će razmišljati o dubljem smislu života, tražeći odgovore na neka svoja pitanja. Povucite se u svoj kutak, potrebna vam je pauza od posla, buke i ljudi, ma koliko neko blizak kritikovao i pogrešno tumačio vaše ponašanje.

 

Lav

LavIskoristite ovaj dan kao da je samo vaš i posvetite se svojim snovima. Velika energija stajaće iza vaših želja i djela. Ne morate se suzdržavati ni od čega. Čak ne morate misliti ni na posljedice. Gurajte po svom!

 

Djevica

DjevicaOd vas će se očekivati spremnost na ustupke. Moraćete se prilagođavati zahtjevima autoriteta i svoje poslovne ambicije uskladiti s trenutnim mogućnostima. Iako vas drugi smatraju tvrdoglavom osobom koja ne odustaje od svojih načela, pobijediće vaš razum. Natjerajte same sebe na više samostalnosti u odlučivanju o vlastitom životu.

 

Vaga

VagaPlanete će istaknuti vaše organizacijske sposobnosti i verbalne vještine. To će vam biti od pomoći ne samo u poslu nego i u društvenom životu te prilikom upoznavanja zanimljivih ljudi. Mogli biste pakovati kofere i otputovati na odmor, a ako već uživate u ljetovanju, kolege s posla često će vas kontaktirati i dosađivati.

 

Škorpija

ŠkorpijaBićete prezaposleni. Mnogi će usvajati praktično znanje na terenu. Brinuće vas kašnjenje plate ili honorara, ali prepreke u tom smjeru biće brzo otklonjene. Vodite računa o zdravlju. Moguće su probavne tegobe, a mogli biste imati oscilacije i s pritiskom, naročito hronični bolesnici.

 

Strijelac

StrijelacOsjećaćete se bolje ako napravite više reda u svom životu. Odbacite štetne navike i budite svjesniji svoje tvrdoglavosti koja vam smeta u međuljudskim odnosima. Budući da će dan biti pun uzbuđenja, računajte i na povećanu dozu napetosti. Ipak, kako dobro funkcionišete u stresnim stanjima, većih problema neće biti.

 

Jarac

JaracVješto ćete pronaći načine savladavanja problema, a koji su vam se još donedavno činili nerješivima. Finansijski problemi neće nestati preko noći, ali na dobrom ste putu. Očekuje vas ugodno i neočekivano iznenađenje od osobe koju volite.

 

Vodolija

VodolijaSmislom za humor uveseljavaćete one koji su neraspoloženi. Ljubavna zbivanja će se intenzivirati. Ako ste tek ušli u ljubavnu vezu, shvatićete da ste jako zaljubljeni. Bićete romantični i sanjarski raspoloženi. Neki će se sresti s rodbinom koju dugo nisu vidjeli i pozabaviti se otvorenim pitanjima koja su dovela do zahlađenja odnosa.

 

Ribe

RibeNe uključujte se u rasprave koje se vas ne tiču, jer ćete na sebe navući nečiju ljutnju. Ako vam je ljubavna veza u krizi, mogli biste zaključiti da je vrijeme za raskid. Činiće vam se da nemate ništa zajedničko, ali to je samo subjektivan osjećaj koji je prolazan. Zato nije dobro da danas donosite veće intimne odluke.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info