Dnevni horoskop za 24.08.2016.

0

Ovan

OvanDan je povoljan za početak novog poslovnog projekta, odlazak na put i rješavanje finansijskih pitanja. Bićete zadovoljni, jer možete podmiriti neka dugovanja. Ako ste preko interneta upoznali nekog zanimljivog, poći će vam za rukom da dogovorite susret, a tome će prethoditi telefonski razgovor i razmjena vaših fotografija.

 

Bik

BikPrivlačićete pažnju drugih svojom ljubaznošću. Neće biti teme za razgovor u kojoj se nećete snaći. Ljudi će vam se zbog toga povjeravati, osjećajući da ih dobro razumijete. Širićete spoznaje baveći se novim interesima i hobijima te stvarajući nova poznanstva, od kojih neka mogu biti ljubavne prirode.

 

Blizanci

BlizanciOdgodite aktivnosti koje možete obaviti sutra, naročito ako ste umorni. Trebaće vam više koncentracije za ono čime se bavite. Žudićete za mirom u svoja četiri zida, ali mnogi će vas zaokupiti svojim problemima. U tome će prednjačiti bližnji, kojima ćete morati izaći ususret baš u trenucima kad biste se najradije odmarali.

 

Rak

RakDan je povoljan za sklapanje novih prijateljstva ili ulaske u ljubavnu vezu. Ne propuštajte večernji izlazak, jer bi vam mogao donijeti ugodno iznenađenje. Podrška koju ćete dobiti od važne osobe pokazaće se ključnom u rješavanju jednog nesporazuma, pri zapošljavanju ili napredovanju.

 

Lav

LavMogli biste se udaljiti od partnera, jer ćete previše biti zaokupljeni brigama. Iskažite mu više pažnje i podijelite s njim svoje dileme i strahove. Shvatićete da je udvoje sve lakše. Bude li vas šef opteretio poslovima, nemojte se previše opirati ni prigovarati. Biće to prilika da pokažete šta možete i u stresnim uslovima.

 

Djevica

DjevicaPred vama je dan ugodnih susreta, kafa s poznanicima i zanimljivih razgovora. Koncentracija i pamćenje biće na vašoj strani. Dobar utisak koji ostavljate u društvu priskrbiće vam simpatije korisnih saveznika. Prionite na učenje, kreativne aktivnosti i one intelektualnog karaktera. U saobraćaju pazite i ne vozite prebrzo!

 

Vaga

VagaPotrudite se da pokažete razumijevanje za partnerove probleme, jer će vam na tome biti zahvalan. Moguć je veći priliv novca, ali i porast potrošnje. Razmišljaćete o posuđivanju ili kreditu, ali provjerite koliko ste tome finansijski dorasli i da nije rizik prevelik.

 

Škorpija

ŠkorpijaTrenuci psihičke odsutnosti i bezvoljnosti posljedica su događaja koji su vas iscrpili. Ako vam je potreban razgovor, potražite osobu za koju znate da će vas saslušati. Ostavite sebi dovoljno prostora za odmor i razonodu. Ukoliko želite obnoviti raskinutu ljubavnu vezu, druga strana možda nije spremna na taj korak.

 

Strijelac

StrijelacNemojte dopustiti da vas shrva neraspoloženje. Druženje s veselim ljudima učiniće i vas opuštenijima. Nemojte biti u grču kada je ljubav u pitanju i prepustite se osjećanjima. Sve se dobro razvija pa zabrinutosti nema mjesta. Brinućete o svom zdravlju i izgledu pa ćete mnogo vremena provesti pred ogledalom, uljepšavajući se.

 

Jarac

JaracPostavite sebi precizne poslovne ciljeve i povežite se s onima koji će vam pomoći da ih ostvarite. Uživaćete u romantici i znaćete kako podstaknuti partnera da vam uzvrati ljubav. Na poslu svi primjećuju koliko se trudite i radite. Iako će biti onih koji vam zavide, biće i onih koji vam se dive. Poći će vam za rukom da nekoga utješite i razveselite.

 

Vodolija

VodolijaOpterećeni ste mišlju da nešto nije u redu s vašom vezom. Ljubomora bi mogla imati loš uticaj na vaš odnos, ponajviše zato što je bezrazložna. Sagledate li situaciju objektivno, shvatićete da sve uveličavate, jer ste lošeg raspoloženja. Dopustite prijateljima da vas razvesele, otiđite u bioskop, posebno ako već dugo niste bili.

 

Ribe

RibeSuočićete se s poslovnim promjenama koje vam neće biti po volji, ali veoma je bitno da se što brže prilagodite novoj raspodjeli snaga. Mogli biste dobiti povišicu ili dobro zaraditi honorarnim poslom. Ljubavni život samaca postaje sve uzbudljiviji – mogli biste se zaljubiti u osobu koja pojavom i inteligencijom obara s nogu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info