Upravljajte svojom komunikacijom

0

Moj m:tel – vaš personalizovani portal

Znate li da postoji mjesto na kome se nalazi sve što vam je potrebno kako biste upravljali svojim telekomunikacionim uslugama?! Tom mjestu možete pristupiti kad god želite, bez obzira gdje se nalazite. Ako, pored toga, volite organizovanost, preglednost i jednostavnost, te smatrate da su to ključne karakteristike koje vam pomažu u svakodnevnim aktivnostima, doprinose uštedi vremena i boljoj produktivnosti, onda svakako u internet pretraživač unesite adresu mojmtel.ba

Uz Moj m:tel portal uvijek ćete biti informisani o najnovijim aktuelnostima iz m:tel ponude, na vrijeme obaviješteni o svim promjenama na vašem pretplatničkom računu, a u svakom trenutku moći ćete da zavirite u svoju mjesečnu potrošnju, uključite ili isključite dodatnu uslugu.

Portalu Moj m:tel možete pristupiti sa bilo kog računara, potreban vam je samo internet pristup. Proces registracije je jednostavan i zbog potpune zaštite vaših podataka podijeljen je u nekoliko koraka. Ključni korak za registraciju je preuzimanje ličnog identifikacionog broja (LIB-a), a ukoliko već posjedujete svoj LIB, onda će za vas ovaj proces biti još brži.

Kada se jednom prijavite, Moj m:tel će postati adresa na koju ćete željeti redovno da se vraćate.

Stalni pristup vašim računima, mogućnost pristupa listingu (uz uslugu Moj račun), uvid u trenutnu potrošnju, Račun na mail, CLIR (zabrana identifikacije poziva), Slušam te, Ko me zvao, Poziv na čekanju, Govorna pošta, koje po želji možete uključiti ili isključiti, komunikacija sa m:tel korisničkim servisom…, na raspolaganju su vam 24 sata dnevno.

Posjetite m:tel bez odlaska na prodajno mjesto, prijavite se na Moj m:tel!

Za više informacija pozovite 066 10 10 10 ili posjetite mtel.ba, odnosno mojmtel.ba

Imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info