Dnevni horoskop za 22.08.2016.

0

Ovan

OvanNeka vam ljubav i porodica budu u prvom planu, ali ipak ne zapostavljajte ni društveni život. Izađite s partnerom, dogovarajte izlaske s više ljudi, pozovite prijatelje sebi. Svojim dobrim raspoloženjem privlačićete poznate, ali i nepoznate ljude. Partner će primjećivati da ste zanimljivi drugima pa će biti ljubomoran.

 

Bik

BikIzbjegavaćete mjesta s mnogo ljudi, a više težiti onima u kojima nalazite svoj mir. Rasteretite se poslovima koji nisu prevelik napor i ne zahtijevaju psihički napor, makar to bilo čišćenje, spremanje ili vježbanje. Pazite na hroničnih smetnji, pridržavajte se doktorovih savjeta. Slobodni će tragati za srodnom dušom i sanjariti o idealnoj osobi.

 

Blizanci

BlizanciPriklonite se zabavi i izlascima, jer ćete se odlično provesti. Ako vam se nikud ne izlazi, pozovite prijatelje na večernje druženje. Samci, osoba koja vam je prijatelj mogla bi vam postati nešto više. Prvobitnu zbunjenost zamijeniće spoznaja da ni vama nije svejedno. Nije isključeno da veče dočekate u zagrljaju.

 

Rak

RakIako je intuicija u poslu vrijedno oruđe, danas vam se neće isplatiti donošenje odluka na temelju predosjećaja. Pouzdajte se u razum. Možda će vas partner razočarati ili uvrijediti, ali i takve situacije neizbježne su u svakoj vezi. Jedino što ne smijete dopustiti je da se problemi talože i da se pravite kako ne postoje.

 

Lav

LavObrazovanje, poslovna putovanja i prikupljanje informacija aktivnosti su u kojima vam se smiješe uspjesi. Bićete veoma uspješni u pronalaženju originalnog i djelotvornog rješenja za skoro svaki problem. Uživaćete u spoznaji da važni pojedinci uživaju u vašem društvu, a i partner će vam u mnogim stvarima biti podrška.

 

Djevica

DjevicaU rukovanju novcem bićete nepromišljeni i nepraktični pa provjeravajte stanje na bankovnom računu – nisu vam potrebni novi minusi. Bićete skloni promjenama raspoloženja, reagovati na vremenske prilike i podražaje iz okoline pa vam se savjetuje energičnija i redovnija fizička aktivnost. Krenite ranije na spavanje.

 

Vaga

VagaKontrolišite ponašanje ukoliko ne želite da se nađete na meti nečijih kritika. Tvrdoglavo ćete braniti svoje interese, ali sagovornici neće biti spremni na ustupke. Povrijediće vas partnerov netolerantan pristup, ali bolje je da se suzdržite od reakcije. Ako je pred vama važan poslovni sastanak, ne upuštajte se u rasprave s neistomišljenicima.

 

Škorpija

ŠkorpijaVaše radno mjesto postaće poprište zanimljivih događanja. Upravo ćete radeći čuti uzbudljivu vijest, ostvariti novo poznanstvo, a možda se čak i zaljubiti. Neke očekuju povećane obaveze vezane za putovanja, pribavljanje poslovne dokumentacije, popravku ili registraciju prevoznog sredstva.

 

Strijelac

StrijelacBićete snalažljivi, ali nemirni i željni novih iskustava. Radni entuzijazam će porasti pa ćete poslovne probleme uspješno savladavati. Neke ciljeve ili rezultate ćete postići zahvaljujući pomoći i podršci kolega. Više inicijative pokazaćete u ljubavnoj vezi ili ćete se, nakon bezuspješnih pokušaja, uspjeti približiti osobi koja vam se sviđa.

 

Jarac

JaracOčekuje vas više stresa i napetih međuljudskih odnosa. Posao, djeca, porodične i poslovne obaveze stisnuće vas sa svih strana pa ćete se morati bolje organizovati, a zaduženja posložiti i ispunjavati po važnosti. Organizujte se što prije, kako biste idućih dana djelovali u većoj usklađenosti i ravnoteži.

 

Vodolija

VodolijaUživaćete u malim stvarima, kafi s prijateljima, a naročito u pripremi večere za simpatiju. Bićete uvjerljivi i ostavljaćete dobar utisak na okolinu. Dan je odličan za putovanja pa, ako ste za volanom, vješto ćete se snalaziti na saobraćajnicama. Mogli biste posjetiti brata ili sestru ili će vama doputovati neko od rodbine.

 

Ribe

RibePoslovi će se odvijati sporije nego što ste očekivali. Problemi sa zametnutim dokumentima, nedostupne kolege ili nečiji nemar činiće vas nervoznima. Ipak, sve ćete uspješno riješiti pa ćete na kraju biti i zadovoljni. Razveselićete partnera ljubavnom izjavom, simpatičnim poklonom ili izlaskom na vaše omiljeno mjesto.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info