Dnevni horoskop za 20.08.2016.

0

Ovan

OvanMoguće su ljubavne tajne, intrige ili bezrazložna sumnjičavost koja će unijeti prolaznu zbrku i neslaganje u vašu ljubavnu zajednicu. Ne širite glasine o prijateljima, naročito ako nisu u skladu s pravim stanjem stvari. Osjetićete potrebu za samoćom i odmorom, ali već sutra naglo ćete se probuditi i postati druželjubivi.

 

Bik

BikPresudnu ulogu u sklapanju prijateljstava ili ljubavne veze imaće intelektualno prožimanje i slični uzajamni interesi. Izvjesno je prolazno emocionalno odstojanje, ali bez veće štete po vaš odnos. Šarm i lakoća u ostvarivanju novih poznanstava osiguraće samcima nove ljubavne prilike. Dan je odličan za zabavu, izlaske i druženja.

 

Blizanci

BlizanciAko ste pozvani kod rodbine na ručak, dajte sve od sebe da protekne u skladnoj atmosferi. Ukoliko imate nerazrijašene probleme s njima, bolje ih raspravite nekom drugom prilikom, samo ne danas. Izvjesna je veća potrošnja vezana za članove porodice ili stambene troškove. Nekome u porodici prigovaraćete da je rastrošan.

 

Rak

RakOtiđite negdje gdje možete udahnuti vazduh punim plućima. Nastojte provesti dan što zdravije i kvalitetnije, uživajući u mirisima prirode. Druženje, telefonski razgovori, putovanja i posjete rodbine obilježiće ovaj vikend. Prijatelji iz inostranstva mogli bi vam najaviti posjetu, što će vas jako razveseliti, a pozvaće vas da i vi njih posjetite.

 

Lav

LavNe baš sjajni finansijski izgledi postaće još gori ako vlastitom disciplinom ne spriječite trošenje. Ako kažete ono što zaista mislite, mogli biste se naći u nevolji. Ovo se posebno odnosi na Lavove koji su u svađi s partnerom – druga strana će vas optužiti da ste tvrdoglavi. Bićete ljuti na osobu koja vam duguje novac.

 

Djevica

DjevicaRaspoloženje će vam se često mijenjati. Shvatićete da se neki odnosi mogu promijeniti nabolje, a uočavanje njihovih manjkavosti pomoći će vam pri tome. Šta god radili, ne slušajte tuđe savjete, jer će vas pokolebati. Pouzdajte se u intuiciju i pratite svoje želje. Zaboravite na kućne obaveze, isključite telefon i priuštite sebi odmor.

 

Vaga

VagaOdgodite obavljanje neugodnih obaveza i priuštite sebi dan odmora. Najugodnije ćete se osjećati u samoći ili u društvu odabranih. O odlukama koje se tiču cijele porodice nastojte popričati sa svim članovima porodice. Vijesti koje ćete primiti tokom popodneva poboljšaće vam raspoloženje. Možda će se raditi o ljubavnoj poruci.

 

Škorpija

ŠkorpijaSituacije koje su bile nejasne sada su razjašnjene, a odluke koje vam je bilo teško donijeti sada će se nametnuti same od sebe. Stvari će se odvijati u laganom ritmu, a promjene, bude li ih bilo, biće postupne i jedva primjetne. Moguće je da će vam se činiti kako u nekom pogledu sazrijevate ili vaši stavovi poprimaju konkretnije oblike.

 

Strijelac

StrijelacNemojte odustati od onoga što ste naumili raščistiti s partnerom. Utisak da vaš odnos malo nazaduje je tačan. Zato treba i da nešto preduzmete, jer se stvari neće riješiti same od sebe. Na zdravlje pripazite, jer ćete biti skloni iscrpljenjima i stresu. Razonodite se šetnjom, druženjem ili čitanjem omiljenog štiva.

 

Jarac

JaracPred vama je ugodan dan za druženje i nova poznanstva. S okolinom ćete komunicirati bez teškoća, uz mnogo duha i humora, a na nekoga ćete ostaviti prilično velik utisak. Mnogo vremena ćete provoditi potpuno opušteni, uz muziku ili neku drugu razonodu. Ako planirate večernji izlazak ili zabavu, upoznaćete zanimljivu osobu.

 

Vodolija

VodolijaOkolnosti će se prilagođavati vama, a vi ćete samo trebati uvidjeti da vam se otvaraju novi putevi. Ako imate nesređen ili prazan ljubavni život, imaćete dobrih prilika da sve uredite po svom ukusu. Moguća su čak i vrlo lijepa iskustva koja ćete dugo pamtiti. Energije ćete imati više, a i prijatelji će vas češće tražiti.

 

Ribe

RibeNeiscrpan optimizam bez opterećujućih misli o dalekoj budućnosti uljepšaće vam dan. Zaljubljeni bi ga mogli provesti van grada, na mirnom i tihom mjestu, dok će roditelji iskoristiti svoju upornost kako bi izašli na kraj s hirovima svojih tinejdžera. Neke će razveseliti dolazak gostiju, čak i ako to bude nenajavljeno.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info