Još jedan razlog da kažete “DA” Open televiziji

0

Ukoliko ste kojim slučajem jedan ili jedna od onih koji su još uvijek u dilemi kojoj tehnologiji dati prednost  kada je riječ o izboru operatera za pružanje usluge distribucije televizijskih programa i interneta, onda ćete se zahvaljujući novoj usluzi koju je m:tel ponudio u sklopu Open usluge definitivno odlučiti da vrata svog doma – jednom i zauvijek otvorite Open televiziji.

Prepoznajući potencijal koji donosi integracija televizijskih i internet sadržaja, kao jednog od vodećih  trendova u oblasti telekomunikacija, u m:tel-u su korisnicima Open usluge nakon korišćenja YouTubea i Facebooka na televizoru  ponudili  i novu Open To Go – multiscreen uslugu.

O čemu je riječ?  Uvažavajući činjenicu da sve veći broj korisnika sve manje vremena provodi ispred televizijskih ekrana, te da većinu sadržaja konzumira putem svojih računara i telefona, u m:tel-u su putem Open To Go usluge odlučili omogućiti gledanje TV sadržaja i na drugom ekranu, čak  i onda kada korisnik nije u kući ispred televizora, a kada jeste, zahvaljujući u ovoj usluzi, svako u porodici može gledati ono što želi. Tako korisnici Open usluge sada imaju priliku da kompletan TV sadržaj  osim na televizoru gledaju na Android i  iOS uređajima, ili na računaru/laptopu sa instaliranim Mozilla Firefox, Internet Explorer ili Safari internet čitačem, ma gdje da se nalazili, sve dok su u m:tel mreži.

Ovdje je važno napomenuti da se internet saobraćaj koji se koristi tom prilikom – ne tarifira, odnosno besplatan je.

Podsjećamo, u listi dostupnih Open To GO TV kanala možete pronaći  omiljene domaće i strane programe za svaku priliku. U tome ćemo vam od pomoći biti TV vodič sa programskom šemom za naredna četiri dana i opširnijim programskim informacijama.

I na kraju recimo i to da ukoliko do 31. oktobra aktivirate Open to Go uslugu možete da je koristite potpuno besplatno  do kraja tekuće godine.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info