Dnevni horoskop za 19.08.2016.

0

Ovan

OvanIzbjegavajte veće društvo i skupove, bez obzira radilo se o prijateljima, porodici ili poslovnim partnerima. Provedite što više vremena s onima koji vas nesebično vole. Djeca bi se mogla ponašati svojeglavo. Na trenutak ćete posumnjati u svoje roditeljske sposobnosti i vaspitne metode.

 

Bik

BikUz pojačanu koncentraciju uspješno ćete obaviti teške zadatke. Dan je kao stvoren za odlazak na put i susrete s dragim ljudima. Ne propustite odazvati se na pozive ili poruke koje danas dobijete. Svidjeće vam se nastup osobe suprotnog pola koja bi vam mogla postati prijatelj, a možda i nešto više od toga.

 

Blizanci

BlizanciU radnoj sredini osjećaćete se nesigurno i nedoraslo zadacima. Nemojte oklijevati da zatražite pomoć kolege u kojeg imate povjerenja – pad koncentracije može se dogoditi svakome pa i vama. Napravite nešto lijepo za sebe, otiđite na masažu ili si priuštite opuštajuću kupku. Boravak na svježem vazduhu takođe će imati iscjeljujući učinak.

 

Rak

RakBićete traženi i moraćete žrtvovati svoju privatnost kako biste zadovoljili znatiželju ili potrebe šire javnosti. Politika, umjetnost, građevinarstvo i finansije biće prodručja u kojima ćete se profesionalno dokazati. Zanimljivi emocionalni kontakti ostvarivaće se na putovanjima ili tokom boravka u inostranstvu. S nekim ćete se dopisivati.

 

Lav

LavPretjerana zaokupljenost vlastitim problemima napraviće od vas nezadovoljnu osobu. Pokušajte kod sebe podstaknuti malo više saosjećajnosti. Planete bi mogle stvoriti priliku za flert ili simpatiju s osobom s kojom radite. Brakom vezani biće previše zaposleni i nedovoljno okrenuti porodici.

 

Djevica

DjevicaOčekuje vas nervoza u kućnim i porodičnim odnosima te nesnalaženje u nastalim situacijama. Okolnosti vam nameću odgovornosti koje su vam preteške. Uz povećanu disciplinu i ispravna razmišljanja, možete stvari staviti na pravo mjesto. Poslovni zastoji trebali bi vas ojačati, a ne učiniti slabima. Pokažite više inicijative!

 

Vaga

VagaPartner će izbivati iz kuće. Razlog tome neće biti samo poslovne obaveze, nego i raznovrsnost njegovih interesa pa mu ne zamjerite. Dajte mu dovoljno slobode da radi ono što ga čini zadovoljnim. Pripazite na ishranu i izbjegavajte teško probavljive namirnice zbog kojih vam može biti teže da uveče zaspite.

 

Škorpija

ŠkorpijaImate pregršt ideja koje želite odmah ostvariti. Ne ustručavajte se izaći pred šefove i upoznati ih sa svojim idejama. Ako ništa drugo, cijeniće vašu kreativnost i entuzijazam. Višak energije iskoristite za rekreaciju. Posjeta teretani pokazaće se dobrim odabirom, dok će umjetnički nastrojene Škorpije opuštati slikanje i pisanje.

 

Strijelac

StrijelacPosvetite više pažnje porodici. Ako između vas ima neriješenih imovinskih pitanja, pokušajte ih riješiti na miran način, izbjegavajući svađe. Mjesečev položaj pojačaće agresivnost i mogućnost ne baš ugodnih rasprava. Kontrolišite postupke, nastojte ne kasniti na posao i dogovore. Neko će vas optužiti da ga ogovarate.

 

Jarac

JaracNeke vaše odluke naići će na roditeljski otpor. Prilično će se truditi ne bi li vam pomogli da spoznate kako su njihovi savjeti ipak najbolji. Mlađe će roditelji opteretiti prevelikim očekivanjima. O tome kako ćete provesti ovaj dan, uveliko zavisi od načina na koji ćete se postaviti prema drugima i njihovim željama.

 

Vodolija

VodolijaSpretno ćete ulaziti u nove poslovne projekte, dobro raspolagati imovinom te raspodijeliti finansije. Ipak, neki će dokumenti, ugovori i rješenja kasniti. Mogli biste se naći u strastvenom zagrljaju zauzete osobe. Otežavajuće okolnosti nećete doživljavati kao prepreku. Prepustićete se čaroliji trenutka, ne razmišljajući o tome šta će biti sutra.

 

Ribe

RibeOmalovažavaćete probleme pa će vam takav stav olakšati snalaženje u poslovnim vodama. Dobro ćete se snalaziti i brzo reagovati na novonastale okolnosti. Opustićete se pokazujući se upravo onakvima kakvi jeste, ne brinući o mišljenju okoline. Komunikacija s vama biće ugodna pa bi vam neke osobe mogle otvoriti dušu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info