Večeras: Pun Mjesec u znaku Vodolije (i kako da to najbolje iskoristite)

0

Večeras, avgustovski pun Mjesec u znaku Vodolije sprema se da privede kraju ciklus koji je počeo u martu ove godine. Ovaj ciklus uticao je na svakoga na drugačiji način, ali u samom korijenu svodio se na eliminisanje i rješavanje starih stvari kako bi u vašem životu bilo dovoljno prostora za novo.

To se najjače moglo osjetiti kroz retrogardnu energiju, a koja je bila na svom vrhuncu od aprila do jula ove godine. Tokom tog vremena možda ste otkrili da vam je tijelo ekstremno osjetljivo te je možda počelo da “komunicira” s vama putem fizičkih simptoma. Tokom ovog ciklusa mnogi su se uspješno oslobodili određenih strahova koje su imali, a došlo je i do istraživanja kreativnih spoznaja i energije, kao nikad prije.

Kao što ste mogli vidjeti, mnogobrojne stvari su se odvijale tokom ovog nevjerovatnog ciklusa, ali sada je došlo vrijeme da se oprostimo od ove energije i poželimo dobrodošlicu novoj.

Tokom većeg dijela godine, vjerovatno ste imali osjećaj kao da nakon svakog novog koraka koji napravite ka naprijed istovremeno se vratite deset koraka unazad. Možda ste imali osjećaj kao da se ne pomijerate sa “mrtve tačke” ili jednostavno niste imali žara i želje za promjenama. Sve ovo sada pada u sjenu, jer avgustovski puni Mjesec sa sobom donosi najveću završnicu ovog ciklusa.

Šta god je ovaj ciklus trebao da vas nauči, bez obzira na sve lekcije i na put na kojem ste bili od marta, to će vam se konačno posložiti u sljedećih par dana, dok je na nebu pun Mjesec u znaku Vodolije. Tokom ovog perioda možete imati osjećaj ispunjenosti ili želju da konačno privedete kraju sve nedovršene poslove.

Večeras_Pun Mjesec u znaku Vodolije (i kako da to najbolje iskoristite)Avgustovski puni Mjesec u Vodoliji izuzetno je moćan i baciće svjetlo na sve lekcije koje je trebalo da naučite na svom putu do sada. On će, takođe, izroditi snažne spoznaje i osjećaj zahvalnosti o tome koliko daleko ste stigli i gdje treba da idete. Stari obrasci i navike koje vam više ne služe biće eliminisane, a svemir će vas pripremiti za uplovljavanje u novi ciklus.

Nakon punog Mjeseca, otvoriće se i novi put između starog i novog. Tokom ovog perioda, na vama je da razmislite o tome kakvu energiju želite da unesete u ovaj novi ciklus, a šta želite da ostavite iza sebe. Da li je potrebno da ponovite neke lekcije ili ste i zvanično završili s njima i jeste li spremni da krenete naprijed? Ovdje ne postoji pogrešno i ispravno već samo ono što osjećate u svom srcu. Zato pratite svoju intuiciju i budite neustrašivi.

Što više budete mogli da prihvatite promjenu energije, oslobodite se svojih strahova i starih načina razmišljanja, to ćete više napredovati. Vrijeme da se oslobodite prošlosti je stiglo i što više budete “zaglavljeni” u starim mislima i obrascima, teže će vam biti da pređete ovaj most. Na mnogo načina ćete znati kojim pravcem krenuti, jer još od marta lagano ste se kretali ka ovom trenutku.

Nemojte se suzdržavati sada, došlo je vrijeme da se oslobodite starih strahova i svih zastarjelih navika koje vam više uopšte nisu potrebne. Došlo je vrijeme da se riješite tog starog, teškog kaputa koji ste nosili, a koji vam je bio toliki teret.

Krajem avgusta ulazimo i ciklus retrogardnog Merkura. To će nam dati dovoljno vremena da se prilagodimo i prigrlimo novu energiju koju će nam donijeti septembar. Ako treba da nešto važno uradite, onda to uradite sada. Potencijal ovog punog Mjeseca veoma je velik pa počnite da stvarate.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info