Reciklirajmo za čistu prirodu

0

Zamijenite svoj stari mobilni telefon za potpuno novi Alcatel Idol 4 po cijeni već od 1 KM

Čista priroda je jedno od najvrednijih naslijeđa koje ostavljamo novim generacijama. Kompanija m:tel vas poziva da svoje stare telefone reciklirate, te za svoj prijateljski gest prema prirodi, od ove kompanije dobijete potpuno novi telefon Alcatel Idol 4 po cijeni već od 1 KM.

Pronađite svoj stari mobilni telefon i donesite ga na bilo koje prodajno mjesto m:tel-a, a u zamjenu za svoj telefon namijenjen recikliranju dobićete smart telefon koji vas može podsjećati na to da ste učinili nešto lijepo za prirodu, čime biste se pridružili krugu ljudi koji njeguju svijest o ekologiji i zaštiti životne sredine. U okviru ove akcije, m:tel će vam pokloniti i jedan od tri vrijedna dodatka: VR goggles, JBL slušalice ili masku sa zaštitnom folijom.

Reciklirajmo

Preporučujemo vam da svoj novi Alcatel Idol 4 spojite sa jednom od postpaid tarifa Moj Mix i uživajte u bonus minutama, porukama i mobilnom internetu, a uz Moj Mix Top tarifu ovaj odlični smartfon može biti vaš po cijeni već od 1 KM.

Za čistu ladicu i čistu prirodu, m:tel – prijatelj prirode!

Ova ponuda ponuda vrijedi do isteka zaliha, pa svakako požurite do najbliže m:tel poslovnice, a za više informacija posjetite m:tel stranicu ili pozovite 066 10 10 10.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info