Dnevni horoskop za 18.08.2016.

0

Ovan

OvanIskoristite nalet energije i dobrog raspoloženja za dovršavanje poslova. Sve ćete obaviti onako kako ste planirali. Dobićete priliku da pokrenete planove o kojima ste do sada samo razmišljali. Sticaj srećnih okolnosti pomaže vam ostvariti i cilj ljubavne prirode. Slobodnima se smiješi novo poznanstvo, a zaljubljeni će razgovarati o braku.

 

Bik

BikNemojte se suprotstavljati šefovima, posebno ako ste u stanju ljutnje. Mogli biste izreći nešto što će biti teško više popraviti. Pričekajte da budete smireni pa tek onda progovorite o onome što vas muči. Nemojte biti zabrinuti za ljubavne probleme, jer je kriza prolazna. Vaše i partnerovo loše raspoloženje proizvešće kratki spoj u komunikaciji.

 

Blizanci

BlizanciLjubavni život dobija na važnosti i mnogima donosi preokrete. Vladavina Lava osvježiće veze strašću, a slobodnima donijeti uzbudljive prilike. Bićete zadovoljni učincima svoga rada, ali i finansijskim postignućima. Obratite pažnju na potrebe svog tijela – vježbajte – a ako osjećate umor, jednostavno se samo dobro naspavajte!

 

Rak

RakŽelja za promjenom podstaknuće vas da na nov način pristupite sebi i ljudima ili problemima koji vas okružuju. Tražićete uzroke i otkrivati zanimljivosti, kako o sebi, tako i o drugima. Razgovor s partnerom biće ključan za razumijevanje njegovih potreba. Razjasnićete situacije koje su bile izvor napetosti i stalnih svađa.

 

Lav

LavNećete biti u najboljoj psihofizičkoj formi, a umor ćete osjećati već od jutra. Nedostajaće vam samopouzdanja pa će vas i najmanja kritika obeshrabriti. Utjehu nećete naći ni u partneru koji će biti zatvoren za bilo kakav dublji oblik komunikacije. Izbjegavajte razgovor o osjetljivim temama, a nemojte ni preuveličavati probleme.

 

Djevica

DjevicaAko željno očekujete pozitivan odgovor za nastavak započetog posla, budite strpljivi. Upornim požurivanjem možete sve pokvariti, a oni od kojih očekujete zeleno svjetlo mogu o vama steći pogrešnu sliku. Sve bolji odnosi s partnerom pokazaće vam da se trud koji ste uložili u odnos itekako isplatio.

 

Vaga

VagaBićete druželjubivi, a riječi će spontano izlaziti iz vas. Ne oklijevajte simpatiji staviti do znanja koliko vam znači i šta priželjkujete. Slobodnima predstoji veče uživanja u flertu. Instinkt i intuicija vode u pravom smjeru pa nemate razloga brinuti da nešto neće ispasti kako treba.

 

Škorpija

ŠkorpijaPorodična situacija dobiće na značaju pa ćete morati obaviti bitan razgovor s partnerom. Nećete biti zadovoljni postignutim dogovorom. Imaćete osjećaj da je partner više na strani svojih roditelja nego na vašoj. Nemojte sputavati nezadovoljstvo, jer druga strana situaciju ne vidi vašim očima. Objasnite mu šta vam najviše smeta.

 

Strijelac

StrijelacBudite od jutra angažovani. Zasučite rukave, završite posao i tako opušteni prihvatite se ispunjenja daljih planova. Usmjerićete ljubavnu situaciju prema obostranom zadovoljstvu, ali većina emotivnih problema još je neriješena. I ostaće tako ako nešto ne preduzmete. Zato ne žalite truda da iz odnosa eliminišete sve nejasnoće.

 

Jarac

JaracOčekuju vas povećani troškovi. Moraćete platiti neke usluge, izdvojiti novac za neku vrstu pregleda ili kupovinu odjeće. Sumnjaćete u svoje sposobnosti i pod lupom kritike sagledavati svoj rad pa će vam podrška kolega i riječi ohrabrenja biti nužni. Suzdržite se od poriva da uzvratite protuargumentima na nečiju kritiku.

 

Vodolija

VodolijaNa otežavajuće okolnosti reagovaćete konstruktivno, ulaganjem dodatnog napora. Trud će vam se isplatiti, iako ćete se iscrpljivati. Neke vaše ideje biće prihvaćene od strane bližnjih, što će vas ohrabriti da se još predanije upustite u planiranje i stvaranje povoljnih uslova za njihovo provođenje. Spretno ćete dolaziti do rješenja.

 

Ribe

RibeNeki će dogovori ili planovi pasti u vodu pa ćete morati naći prihvatljiva zamjenska rješenja. Možda ćete odgoditi putovanje zbog kvara na automobilu, a kod nekih će nervozi pridonijeti i razlozi finansijske prirode. Pogrešnom taktikom i prgavim ponašanjem nepotrebno ugrožavate sklad ljubavne veze. Nemojte se ponašati neozbiljno.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info