Vrijeme je za ispunjavanje želja i nagrade u okviru akcije “Mjesec prijateljstva”

0

Šta mislite o novom Alcatel 8070 Pixi 8 tabletu koji možete osvojiti uz samo malo kreativnosti i sreće ili o mogućnosti da neko u vaše ime ispuni najveću želju vašim prijateljima? Upravo to je moguće u okviru avgustovske društveno odgovorne akcije kompanije m:tel pod nazivom „Mjesec prijateljstva“.

Na blogu kompanije m:tel nalazi se aplikacija Ispuni želju prijatelju, putem koje do 31. avgusta, možete prijaviti želju, za koju ste sigurni da će vašem prijatelju, prijateljici ili možda prijateljima, uljepšati život. Po završetku „Mjeseca prijateljstva”, biće odabrane tri želje koje će kompanija m:tel ispuniti – i to najhumanija, najoriginalnija i najemotivnija želja.

Mtel_Mjesec prijateljstva 2016

“Prošle godine smo jednu samohranu majku sa djecom, obradovali odlaskom na more, jedan gospodin je obišao Muzej vazduhoplovstva u Beogradu u kome se nalaze letačke knjižice njegovog oca, a jedna mlada djevojka je prvi put u životu stala pred profesionalnu filmsku kameru” ističu u Službi za odnose s javnošću kompanije m:tel objašnjavajući koje želje su u okviru istoimene akcije ispunjene u prošloj godini, te dodaju da se nadaju da će i ove godine želje korisnika biti jednako inspirativne, humane i kreativne.

Pored kandidovanja želja putem online aplikacije, možete posjetiti bilo koju od m:tel poslovnica širom BiH, uslikati se u majici prijateljstva i postaviti fotografije na Instagram. Naime, na Instagramu je, takođe do kraja avgusta, u toku foto-takmičenje za najkreativniju fotografiju iz m:tel poslovnice ili bilo koju autorsku fotografiju na temu prijateljstva. Sve što je potrebno je da postavite fotografiju na Instagram, uz hashtagove #MjesecPrijateljstva i #mtelbh te ne zaboravite zapratiti i tagovati Instagram profil kompanije m:tel. Da biste učestvovali potrebno je da imate lični profil na Instagramu koji je otvoren za javno pregledanje. Autor ili autorka najbolje fotografije dobiće tablet Alcatel 8070 Pixi 8, a biće dodijeljene i još dvije utješne, ali zanimljive nagrade.

Vrijeme je da ispunimo zajedno virtuelne zidove grafitima prijateljstva!

Imate prijatelje!

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info