Dnevni horoskop za 17.08.2016.

0

Ovan

OvanČini vam se kako je rizik dobra opcija, ali traženje kraćeg puta moglo bi vas dovesti do razočarenja. Moraćete odraditi tu lekciju toliko puta dok je ne naučite. Neka prošla iskustva imaće svoj odraz na trenutnu situaciju, posebno ako mislite kako vam se približava vrijeme neke važne odluke. Nemojte se zavaravati kako porast tenzija znači i skoro rješenje problema. Duži put vodi vas dobrom kraju, ali za njega treba puno truda i vremena.

 

Bik

BikAko vam se “nabacuje” osoba koja vam se ne sviđa, pristojno je odbijte. U protivnom bi mogla pogrešno shvatiti vašu ljubaznost i opet vam dosađivati. Humor će biti najbolji lijek za stres i nezadovoljstvo – ne budite preozbiljni. Spontanije reagujte na situacije i ljude. Budete li stalno bili u grču, mogli biste imati probavnih teškoća.

 

Blizanci

BlizanciVaša tolerancija na nesigurne situacije danas je poprilično velika pa ćete danas opet moći da izbjegnete donošenje neke važne odluke. Lako biste nekome mogli ići na živce, jer želite ostaviti sve mogućnosti otvorenima. Bojite se kako će vas prerana odluka spriječiti u mogućim, još boljim, opcijama. Istina je da će predugo čekanje upropastiti izvrsnu priliku koja vam je sad pred nosom.

 

Rak

RakNeki će vas gnjaviti suvoparnim razgovorima, ali neće umanjiti vaš optimizam. Najviše ćete uživati u užem prijateljskom krugu i drugih ljudi koje volite. Vrijeme koje ćete posvetiti partneru, prijateljima ili porodici svakako treba biti samo njihovo. Poslove ostavite po strani i iskreno porazgovarajte o svemu što treba razjasniti.

 

Lav

LavAko tražite srodnu dušu, nemojte na silu inicirati događaje. Bićete ranjiviji pa bi vas ulijetanje u neprikladnu vezu moglo koštati mnogo energije i živaca. Tek ako ste zadovoljni sami sobom, bićete spremni na emotivno prožimanje i nove ljubavne izazove i prilike.

 

Djevica

DjevicaImaćete plan i strategiju te dovoljno vjere da nešto što drugi ne prepoznaju kao pravu priliku, upravo vi pretvorite u dobitak. Ako ste u vezi koju potresaju krize, rasplet je na pomolu. Borba za moć i dominaciju, insistiranje na svojim pravima i pokušaji kontrole nad partnerom, biće vidljivi kod oboje. Neko treba prvi popustiti!

 

Vaga

VagaVašeg vladara Veneru danas izgurava nepredvidivi Uran te vam onemugućuje da ostanete ozbiljni u bilo kojoj situaciji. Nemate ograničenja koja mislite da imate pa biste mogli nešto reći ili učiniti što će izazvati domino efekt događaja zbog kojih ćete morati mijenjati svoje planove. Nemojte trošiti energiju pokušavajući spriječiti neizbježno. Prepustite se i pronađite zabavu, samo bez pretjerivanja!

 

Škorpija

ŠkorpijaNe budite kritični prema sebi – i vi imate pravo na grešku. Iako vam se čini da je sve što napravite neoriginalno, nadređeni imaju drugačije mišljenje. Počnite cijeniti svoje sposobnosti. U ljubavi budite oprezniji. Ukoliko ne provjerite ljubavni status osobe koja vas je snažno privukla, mogli biste se upetljati u mrežu neželjenih događaja.

 

Strijelac

StrijelacBez obzira s čim ćete se suočiti, odisaćete optimizmom i zadovoljstvom. Bićete komunikativniji, a u poslu ostvarivati odlične rezultate. Nekima je na pomolu i rješenje zapetljane finansijske situacije. Razgovor s partnerom pomaže vam da shvatite gdje su vaše greške u ljubavnom odnosu.

 

Jarac

JaracRazmatraćete isplativost poslovne saradnje s bračnim partnerom ili ćete zajednički krenuti u krupnija ulaganja. Suprotna strana češće će tražiti vaše mišljenje o njenim profesionalnim planovima, što će vam goditi. Poželite li nešto novo, posebno u ljubavi, intuicija će vas odvesti na pravi put.

 

Vodolija

VodolijaIstaknuta je mogućnost snažnih osjećanja prema nedostupnoj osobi. Ako ste u zabranjenoj vezi, zbivanja će biti burna. Ipak i u trenucima kad budete mislili da vam je naročito teško, razum vas neće napuštati. Srećno zaljubljeni parovi kovaće važne planove, razmišljati o braku i potomstvu, ali roditelji će im se uplitati u odluke.

 

Ribe

RibeŠefovi će mnogo očekivati od vas pa je izvjestan porast poslovnih obaveza i odgovornosti. Nemojte se buniti, jer je to prilika da dokažete koliko vrijedite. Kontrolišite želju za provokacijama ili kritikama ako se radi o osobi koja to teško podnosi ili je možda neraspoložena. Nemojte svoje nezadovoljstvo iskaljivati na drugima.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info